fbpx
Social Share

28 okt 2020

Dit is mijn reis

YES! Ik ben weer terug… Terug? Ja! Terug bij mijn vertrouwde, leerzame en oh zo leuke werkplek. Namelijk bij FYGI.

Maar, hoe zit dat dan? Daarvoor gaan we even terug naar het begin… In 2016 startte ik met de opleiding Communicatie aan Hogeschool Windesheim. En na vier jaar hard werken is het mij gelukt om deze studie succesvol af te ronden!

Mijn kennismaking met FYGI

Tijdens mijn studie heb ik FYGI al leren kennen, en op wat voor manier! Toen het namelijk tijd was om stage te lopen ben ik bij FYGI terecht gekomen. Wat heb ik toen een leuke en leerzame tijd gehad, en gelukkig was dat wederzijds! Want, ik mocht na mijn stageperiode werkzaam blijven bij FYGI. Helaas kwam hier een eind aan toen ik ging afstuderen, want hier wilde ik mij namelijk volledig op focussen…

Laatste onderdeel van mijn studie

Mijn afstudeeropdracht heb ik uitgevoerd bij Meander Medisch Centrum. Dat was toch wel een hele bijzondere en uitdagende tijd… Want naast mijn afstuderen, werkte ik ook mee op de Communicatie afdeling in de coronacrisis. Spannend, onzeker en stressvol, maar: het is gelukt! Want in juli kreeg ik hét verlossende telefoontje: ik was afgestudeerd! En toen was het tijd voor de volgende stap…

Dromen…

Stiekem wist ik het al wel, het was voor mij toch wel een droom om terug te gaan naar FYGI. Ik voelde mij daar thuis, dit is mijn plek! Daarom nam ik contact op en na een aantal gesprekken zagen wij het weer helemaal voor ons.

Bij FYGI ga ik aan de slag als online marketeer. En daar heb ik héél veel zin in! Als onderdeel van het platform ondersteun ik recruiters op het gebied van online marketing, denk hierbij aan social media, online zichtbaarheid en visuele uitingen. Daarnaast bied ik support op uiteenlopende gebieden en ben ik er vooral om de recruiter te helpen waar ik dat kan, samen met mijn superleuke marketing-collega’s Evelien en Marc.

Knallen

Erik en Dennis, bedankt voor deze kans! We gaan knallen. Ik heb er zin in!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial