fbpx
Social Share

17 feb 2020

Een kijkje in het leven van de Reizende Recruiter

Werk is meer dan een baan. Daarom kies ik heel bewust om tijd te investeren in waar ik gelukkig van word. En dat zijn mijn drie passies: recruitment, reizen en bloggen. Hoe combineer je dit met elkaar? Een veel gestelde vraag. Om hier antwoord op te geven heb ik bedacht om jou iedere maand een kijkje te gunnen in mijn leven als Reizende Recruiter. Hiermee inspireer ik je graag om jouw reis te volgen. Of dit nu een reis is naar een nieuwe baan of een nieuwe bestemming…

Zet Koers naar Costa Rica

Pura Vida! In januari lanceerde ik onze nieuwe reisbestemming Costa Rica. Deze bestemming bezocht ik in 2015 en ook dit jaar staat er weer een inspectiereis gepland. Costa Rica is de ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van natuur, wildlife, ongerepte stranden, een tropisch klimaat, ecotoerisme en buitensport. Het land in Midden-Amerika is veilig en makkelijk te bereizen met de huurauto of privé transfers. Benieuwd wat je allemaal beleefd tijdens het reizen door Costa Rica? Kijk op www.travelhappinesscompany.nl voor activiteiten, bijzondere accommodaties en inspiratiereizen.

Reisevent Reis & Co

Dit jaar nam Travel Happiness Company voor het eerst deel aan het Reis & Co event in Groningen. Op 11 & 12 januari spraken we vele enthousiaste reizigers in de Martini Plaza. We vertelden over onze droombestemmingen zoals Ecuador & Galapagos, Peru, Chili, Argentinië, Brazilië, Mexico en Costa Rica. Ook gaf ik als reisexpert een presentatie over Ecuador & Galapagos in de Beachcorner. Wat ons betreft was dit reisevent zeker voor herhaling vatbaar. Travel your way!

Pak het moment! 

Waar zouden de recruiters van het FYGI netwerk zijn zonder het FYGI platform? Hierbij worden we volledig gefaciliteerd op het gebied van IT & marketing(tools). Sparren over welke marketingtools je inzet om de ideale match te creëren tussen professional en opdrachtgever of personal branding. Samen met Evelien, onze marketing expert, heb ik een brainstormsessie gehad over recruitment marketing. 

Ambassadeur voor de VvKR op de Vakantiebeurs

Sinds de start van Travel Happiness Company zijn wij aangesloten bij de VvKR, de Vereniging voor Kleine Reisorganisaties. Dit is een brancheorganisatie waar ruim 400 kleinschalige reisspecialisten de krachten hebben gebundeld. Samen met een aantal collega-reisspecialisten stond ik als ambassadeur voor de VvKR op de Vakantiebeurs in Utrecht. Altijd leuk om alvast in de vakantiesferen te komen en enthousiaste reizigers te woord te staan.

FYGI on Tour

FYGI is een platform waar vrijheid en verbinding centraal staan. Om deze verbinding kracht bij te zetten heeft ons platform FYGI on Tour in het leven geroepen. Samen met een groep collega-recruiters en Merel & Marc van het platform hebben we een middag de ontwikkelingen van FYGI, de recruitmenttrends en onze nieuwste marketingtools besproken. Leerzaam én leuk! Omdat je de wereld ontwikkelt als je jezelf ontwikkelt.

Recruiters Connected 

In het kader van ontwikkeling ben ik naar het event Recruiters Connected gegaan. Drie interessante sprekers kwamen aan het woord waarbij de thema’s Social Recruitment voor generatie Z, de Recruitment Accelerator en het vergroten van je succes bij het vinden van kandidaten aan bod kwamen. Met een hoop extra kennis én goed gevulde goodie bag ging ik naar huis!

Met lef & energie| Reisvlogger in spé

Video wordt steeds belangrijker voor je online zichtbaarheid. Binnen de reisbranche en binnen de arbeidsmarkt. Om het werken binnen de reisbranche op de kaart te zetten ben ik door Reiswerk geselecteerd als één van de vloggers van de reisbranche. In deze vlogs ga ik je laten zien waarom het werken in de reisbranche zo leuk is en dit brengt mijn passie voor de arbeidsmarkt en de reisbranche mooi samen! 

Werving & selectie vacatures

Geen interim-opdracht dus geen werk? Niets is minder waar! Naast interim-klussen ben ik ook actief voor opdrachtgevers en professionals op werving & selectie basis. Deze maand mag ik weer meebouwen aan de wereld van Wienerberger en ben ik voor hen op zoek naar mechanische onderhoudsmonteurs en elektrotechnische monteurs. Daarnaast ben ik ook op zoek naar een marketing & communicatie manager voor een organisatie in het midden van het land, daarover later meer.

Kortom; mijn leven als Reizende Recruiter heeft never a dull moment! Ik gebruik mijn innerlijke kompas en zet koers. Wat is jouw volgende bestemming?

- Nicole Matijssen

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial