fbpx
Social Share

26 nov 2020

Ik ben FYGI: Kirsten

Alle ballen hoog houden..

Nou ben ik van nature behoorlijk energiek en vaak enorm enthousiast over kansen, mogelijkheden en natuurlijk gezelligheid (lees; wijn, bockbier, bitterballen, vrienden)! Dat was ik altijd al gedurende mijn 20-jarige dienstverband bij Unique, maar nu de omzet rechtstreeks op mijn eigen rekening terecht komt ben ik niet meer te houden!

Dit heeft afgelopen weken geleid tot een explosie aan opdrachten: 24 – 28 uur interim bij a.s.r., 12 tot 16 interim uren bij Naviva Kraamzorg, twee werving & selectie opdrachten en een Talent Targeting campagne en ik heb overal volmondig en met 200% inzet JA op gezegd.

Mijn leven binnen én buiten de werkbubbel

Ik word hier enorm blij van, sta direct aan als de wekker gaat (vindt manlief ook heel fijn) en settel mij al vroeg in de ochtend achter mijn keukentafel met twee laptops, telefoon, geeltjes, schrijfblok en enorme mokken thee! En zo kan ik een hele dag doorknallen, totdat ik moe word van mijn eigen geklets of ik ruw door mijn man en/of dochter uit mijn werkbubbel word gehaald en achter de laptop vandaar word getrokken! Met een lekkere cappu samen met mijn man die ook thuiswerkt maar de zolder heeft ingepikt, de roddels na school update van mijn dochter Jet van 15, einde van de dag een rondje wandelen in onze “achtertuin” de Posbank & Veluwe of even een lekker rondje sportschool.

Feest!

Vorige week was het echt feest; 36 interim uren, één w&s opdracht vervuld en als klap op de vuurpijl mijn twee schatten jarig! Corona proof feest vieren dus ik heb heerlijk drie etentjes verzorgd voor drie verschillende gezelschappen met max. drie visite mensen, dus qua gezelligheid ook helemaal aan mijn trekken gekomen!

Ik heb besloten deze week weer “normaal” te doen en wat meer rust te pakken voor mijzelf! Ik wens mezelf heel veel succes daarmee! 😉

-Kirsten

Kirsten
AccountmanagementInterim OpdrachtenWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Kirsten in je organisatie...
  • Werving & Selectie
  • Werving & Selectie
  • Werving & Selectie

-

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial