fbpx
Social Share

10 dec 2020

Ik ben FYGI: Marieke

Omdat je de wereld ontwikkelt als je jezelf ontwikkelt

Een regel uit het manifest dat dit jaar nog meer op mij van toepassing is dan ooit tevoren.
Sinds maart/april 2018 ben ik aangesloten bij het FYGI-platform. Ik mocht al vrij snel als interimmer aan de slag bij een mooie kinderopvang organisatie in het zuiden en midden van het land. Uiteindelijk is dit een avontuur van twee jaar geworden, waarin ik veel heb mogen betekenen en mee heb mogen denken aan het bereiken van deze schaarse doelgroep. Het klinkt gek, maar achteraf gezien kwam Covid voor mij op het juiste moment. Ik merkte al een paar maanden dat ik stil stond in mijn ontwikkeling, ik deed vaak hetzelfde en daar ben ik gewoon niet voor gemaakt. Ik heb vernieuwingen nodig en ik zie graag dat ik van toegevoegde waarde ben.

Er brak een tijd aan waarin mijn creativiteit weer naar boven kwam. Ik had warme gesprekken met mijn netwerk, waarbij ik vanuit mijn enthousiasme voor dit mooie vak mijn kennis en advies kon delen door content op social media te plaatsen (moet mijn patroon hierin nog wel vinden hoor) en veel webinars heb gevolgd.
Ook kwam ik via een oud-collega in contact met Pro Persona; geestelijke gezondheidszorg. Ze zochten voor drie maanden een arbeidsmarktcommunicatie adviseur totdat ze een vaste collega zouden vinden.
Een uitdaging en invulling waar ik nog geen ervaring in had, niet zo specifiek in ieder geval, maar hé…wel een mooie kans om te groeien! En dat was het. Nog steeds, want nadat de functie werd ingevuld, heb ik mij gestort in een businesscase voor verbetering van AFAS ofwel overstappen naar een ATS. Super interessant en ook veel werk waarin een bepaalde rol van mij verwacht wordt.

Hiernaast heb ik een mooie tegenhanger bij een kleine thuiszorg organisatie, waarbij het begon met een w&s aanvraag en uitgemond is tot een interim opdracht voor invulling van o.a. verzorgende, helpende en planners. Ik word echt gezien als sparringpartner; met de kleinste toevoegingen zijn ze al zo blij en daar word ik dan weer heel blij van!

Dit jaar heb ik mezelf uitgedaagd, ik ben in het diepe gesprongen en heb ervaren dat ik korte contacten kan ombuigen tot waardevolle relaties. En dat in combinatie met thuis, veel thuis..
..met mijn vriend en twee jongens van drie en vijf in Veldhoven. Het is vaak balans zoeken tussen werk (zo leuk!) en privé (ook zo fijn!) We missen onze reizen en uitstapjes. De bord- en kaartspelletjes komen vaker dan ooit uit de kast en de kinderboerderij om de hoek is ineens onze beste vriend. Voor mij een goed excuus om los te laten en genieten van het moment!

-Marieke

Marieke
Arbeidsmarkt-communicatieInterim recruitmentStrategisch recruitment
Een toegewijde recruiter zoals Marieke in je organisatie...
  • Strategisch recruitment
  • Strategisch recruitment
  • Strategisch recruitment

-

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial