fbpx
Social Share

03 dec 2020

Ik ben FYGI: Mary

Samen op reis, daar ga ik voor!

In september 2019 ben ik gestart aan mijn FYGI avontuur als Recruitment Business Partner. Hoe is dat zo gekomen? Ik werkte al jaren in Amsterdam bij een Werving & Selectiebureau in verschillende rollen en was verhuisd van Hilversum naar het Oosten. Sinds 5 jaar woon ik in Hengelo (O). Iedere dag met de trein naar Amsterdam, 4 jaar lang. Is mij altijd prima bevallen maar het werd tijd voor verandering en voor ondernemen!

Mijn jarenlange ervaring in het Recruitmentvak, met HR en met Loopbaancoaching zorgen voor een groot netwerk. Ik richt mij als ondernemer vooral op Werving & Selectie, Talent Targeting en als er een interim opdracht voorbij komt, sla ik deze niet af.

Ik word blij van mijn samenwerking met Goos. Wij zijn tegelijk gestart bij FYGI en na een paar maanden zijn wij intensief gaan samenwerken. Iedere ochtend starten wij de dag met onze dagelijkse call. Wij werken landelijk en Goos heeft een enorm groot netwerk mede door BNI waarbij ik focus op alle processen en dat alles wordt afgemaakt in de hectiek en de waan van de dag. Samen hebben wij al vele professionals aan een nieuwe baan geholpen. Eén keer per week werken wij vanuit een flexplek in Barneveld en dit geeft veel energie. Mooie plannen maken voor 2021 en samen op reis, daar gaan we voor.

Ik ben getrouwd met Henk en samen hebben wij vier volwassen kinderen die allemaal de deur uit zijn (30,28,27 en 25 jaar oud). Twee wonen in Amsterdam en twee in Hengelo en ze hebben allemaal al een leuke baan. Verder houden wij van reizen wat nu dan even niet kan. Wij hebben nog een huisgenoot: Kees onze Kooikerhond die voor veel gezelligheid zorgt en waardoor ik vele lange wandelingen maak en niet de hele dag achter mijn laptop blijf zitten. Samen met vriendinnen leuke dingen doen, hopelijk kan dit in 2021 allemaal weer. Verder doe ik nog wat vrijwilligerswerk: 1x per week zorg ik ervoor dat mijn 90-jarige vriend Hans alles op orde heeft in huis, de administratie gedaan heeft en begrijpt hoe Social Media werkt. Samen eten en de problemen in de wereld bespreken, heel waardevol.

Mary
Arbeidsmarkt-communicatieRecruitment Business PartnerWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Mary in je organisatie...
  • Werving & Selectie
  • Werving & Selectie
  • Werving & Selectie

-

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial