Social Share

14 jan 2021

Ik ben FYGI: Richelle

Omdat werk meer is dan een baan

Voor mij een regel uit het manifest dat aangeeft dat werk een centraal punt in je leven inneemt. Hoeveel mensen zijn wel ‘ok’ met hun werk, maar zijn eigenlijk niet gelukkig? Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt bij onder andere Randstad en Yacht, besefte ik mij dat ik mijn eigen koers wilde varen. Ik vond het werk fantastisch, maar wel op mijn manier en met de klanten en kandidaten waar ik energie uit zou halen. Toen kwam FYGI op mijn pad. Door de corona een gekke start, maar sinds september 2020 echt helemaal begonnen. Het zijn lastige tijden, maar tot op dit moment heb ik er zeker nog geen spijt van gehad! Wat een fantastische club met gedreven en gelijkgestemde mensen! Daar was ik naar op zoek. En die vrijheid, hoe heerlijk is dat! Wie kan nou zeggen dat hij/zij 75 vakantiedagen heeft per jaar haha.

Al snel kwam er een korte interimklus op mijn pad bij easyworx. Even aanpoten om weer 40 uur te werken met twee kleintjes van twee en vier, maar het gaf zeker weer energie. Hoe tof is het dat je je eerste factuur kan versturen! Zeker een momentje van trots en dat moest natuurlijk gevierd worden met een heerlijk glaasje bubbels. En de heerlijke taart van FYGI uiteraard!
Ik kijk uit naar het nieuwe jaar. Helaas is het privé momenteel iets minder, maar ik ga me in het nieuwe jaar volledig focussen op mijn werk en ik ga er een succes van maken! 2021 wordt mijn jaar! Dat er maar vele successen mogen volgen en dat we vooral met elkaar er een succes van maken.

-Richelle Wesseling

Richelle
Interim recruitmentRecruitment adviesWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Richelle in je organisatie...
  • Toegankelijk, persoonlijk en eerlijk
  • Denkt in mogelijkheden en oplossingen
  • Afspraak is afspraak
  • Gericht op het (uit)bouwen van langdurige relaties
  • Houdt van lachen en altijd in voor een geintje

-