fbpx
Social Share

28 jan 2021

Ik ben FYGI: Susan

Als ik vertel wie ik ben, begin ik heel schandalig altijd met onze hond Joey. Heel gênant en geen idee waarom daarna pas de kinderen: Finn en Féline komen en dán pas mijn vriend, vader van mijn kinderen, steun en toeverlaat, rots in de branding en in deze tijd ook diegene die het het zwaarst te verduren heeft als ik even alleen wil zijn: Jeroen. Koekoek! Dus nu doe ik het even anders.

Ik ben Susan, 40 jaar, woon met mijn vriend Jeroen, 2 kindjes Finn (Ron beton van 4) en Féline (lieve diva van 8) én hond Joey (harige zoon van 10) in het pittoreske Zevenaar. Heerlijk! We zijn net verhuisd, 50 meter verder in onze straat en vooral nu we zoveel thuis zijn; zó fijn om in je droomhuis te wonen.

Ik ben gek op reizen (mega trots op dat ik half Libanees ben), eten, wijn, ik sport om hierdoor niet rollend door het leven te gaan (en heb er nog lol in ook!) en ben er dol op om met vrienden en familie veel tijd samen door te brengen. Zoals je leest is dit de beste tijd van mijn leven, nu we allemaal in lock down zitten. Dat klinkt heel zwaar, want we maken er echt wel wat van, maar wat ga je ineens waarderen wat eerder zo normaal was. Ik probeer in ons leven niet alles te serieus moeten nemen, vooral genieten van de kleine dingen en vooral veel en lekker blijven eten! Dat zie je ook wel in de foto’s terug.

Happy Recruiter sinds 2018
Sinds september 2018 ben ik aangesloten bij FYGI. Na om en nabij de 235 gesprekken met zowel Dennis als Erik (zelfs aan de rand van het voetbalveld vertelde Erik mij nog over FYGI), klotsoksels en slapeloze nachten heb ik de knoop doorgehakt om na 11 jaar Manpower de overstap te maken naar FYGI.

Wat nou als het geen succes wordt? Wat nou als het tegenvalt? Wat nou als ik uiteindelijk met mijn gezin onder de brug moet slapen, omdat ik zo nodig mijn hart wil volgen? Lekker positief hè! Nou, ik vond het zo ontzettend spannend dat ik niet kon denken: je hart volgen is wat je het liefst doet en waar je tot nu toe op de mooiste plekken bent gekomen en het beste en leukste hebt bereikt!

Mijn hart volgen is wat ik het liefst doe

Ik ben eerst in loondienst gekomen bij FYGI en heb toen duidelijk aangegeven bij Dennis en Erik dat ik echt nooit zelfstandig word! Nee, een nieuwe baan was al heftig, laat staan als zelfstandige. Als je me leert kennen, ben ik best stoer hoor! Maar niet als het gaat om dit soort keuzes. En toen kreeg ik mijn eerste W&S opdracht én Fee bij Karakter, kwam ik via Wendy bij Dichterbij, een hele mooie opdracht in de zorg. Steeds meer durfde ik te dromen over de stap te zetten naar zelfstandige. En, zo ben ik dan ook wel, moet ik dan wachten op een plan? Of ga ik er nu voor nu ik op een opdracht zit en een buffer op kan bouwen? Ik ga ervoor!

Sinds maart 2019 als zelfstandige
En sinds maart 2019 ben ik gewoon ZZP’er! IK! Ik geloof het soms nog steeds niet. En zonder Jeroen had ik dit nooit gekund. Want waar ik me zo nu en dan echt in het werk kan verliezen, zorgt hij (naast zijn werk!) dat het thuis doorgaat en de kinderen niet op een soepstengel hoeven te knagen omdat ik nog bezig ben met het schrijven van een voorstel. (Je leest het, ik houd ook van overdrijven 😊).

En alles wat ik doe, doe ik vanuit mijn hart. Ik zou soms wel wat meer vanuit mijn hoofd kunnen doen, maar eigenlijk bevalt me dit wel goed. Soms met een klotsoksel, een slapeloze nacht of bang voor een verkeerde keus: Maar tot nu toe ben ik meer dan blij met alles wat eruit komt. En als zelfstandige voel ik de vrijheid en geniet ik hiervan. Wel besef ik me dat het heel anders kan lopen, vooral in deze tijd en dat ook in een tijdje thuis kan komen te zitten als er geen opdracht is: Dat hoort ook bij de zelfstandigheid en ondernemen.

Werken waar het als thuis voelt
Momenteel werk ik met ontzettend veel plezier weer bij Dichterbij op interim basis. Ik voel me hier helemaal onderdeel van het team en ben met ontzettend mooie projecten bezig. Niet alleen de organisatie is ontzettend mooi, ook de zorgbranche past me heel goed. Het gaat echt om de mens! Wat heb ik respect voor mensen die werken in de zorg, ik kan het niet vaak genoeg zeggen! Ook heb ik hele mooie W&S opdrachten lopen bij easyworx, wat ook als thuis voelt, en De Leeuw Huidenhandel.

Ik ben echt iemand die houdt van samenwerken, ik vind dat ook de kracht en meerwaarde van FYGI: Samenwerken! Ons netwerk is groot en mijn collega’s binnen FYGI zijn bereid om elkaar te helpen: van gezamenlijk een project oppakken, tot aan sparren over een casus. En zelfs tijdens mijn zoektocht naar een goede bureaustoel kreeg ik goede tips. Ik heb nu best of both worlds: een geweldig team binnen Dichterbij én FYGI.

Met plezier samenwerken
Ik ga graag in gesprek als je wil kijken wat ik voor je kan betekenen. Al heb je een korte vraag over hoe je een sollicitatiegesprek het beste kan voorbereiden? Of heb je als werkgever een uitdaging op het gebied van recruitment? Ik ga graag met je in gesprek.

Naast het harde werken, vind ik lol hebben in mijn werk heel belangrijk. Want plezier is voor mij net zo belangrijk als een interessante opdracht zelf. Soms zelfs belangrijker! Ik hoop snel met je in gesprek te komen!

Susan
Employer BrandingRecruitmentWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Susan in je organisatie...
  • Werving & Selectie
  • Werving & Selectie
  • Werving & Selectie
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial