fbpx
Social Share

08 apr 2021

Ik ben FYGI: Toine

De ontmoeting met recruitment

Ook tijd voor mij om te schrijven voor deze reeks... En waar zal ik eens beginnen...? Bij het begin!

In het prachtige dorpje Nagele (FL) ben ik 34 jaar geleden geboren en getogen. Als boerenzoon ben ik opgegroeid in een liefdevol, warm en gezellig gezin. En nu, nu woon ik daar nog steeds in de buurt: Emmeloord. Samen met mijn vrouw Ingrid en onze zoon Rens van 3 (en een halluf… daar weet hij me altijd goed aan te herinneren). Vroeger leerde ik al iets belangrijks. Als ik iets wil bereiken, zal ik het zelf moeten doen! En dat is zeker zo. Daarom in deze blog meer over dat bereiken…

De eerste stappen in mijn carrière
Al vrij vroeg drong bij mij het besef door dat een carrière als profvoetballer het niet ging worden… Helaas! Maar wat dan? Ik had écht geen flauw idee wat ik zou gaan worden als ik later groot zou zijn. En toch kwam wel het moment dat ik een keuze moest gaan maken… De hbo opleiding Communicatie vond destijds ik goed bij mij passen. Daarom besloot ik deze studie te gaan volgen. En zowel van de tijd op school als het studentenleven heb ik met volle teugen van genoten.

Tijd voor iets nieuws!
Via de reclamewereld ben ik aan het werk gegaan bij USG, bij Creyf’s. En eigenlijk per toeval ben ik in de recruitmentwereld terecht gekomen. Waar ik voorlopig ook nog écht niet ben weg te slaan. Na anderhalf jaar uitzenden, was het tijd voor een andere focus: het bemiddelen van hbo- en wo professionals in de Logistiek & Supply Chain. En na een hele mooie periode in loondienst, was het toch wel een logische stap om voor mijzelf te gaan beginnen…

Mijn tijd bij FYGI
Nu ben ik negen maanden onderweg en het ondernemen in samenwerking met FYGI bevalt mij enorm goed. Vooral het contact met elkaar (andere FYGI-collega recruiters) is voor mij van meerwaarde.

Nu nog zorgen dat we weer bij elkaar mogen komen. Bij opdrachtgevers op bezoek kunnen. En professionals weer face to face kunnen spreken in plaats van via Teams, want daar ben ik wel een beetje klaar mee…

En verder?
In mijn vrije tijd mag ik graag sporten (voetbal, tennis, sportschool), stoeien met mijn zoon of lekker een biertje, wijntje drinken op een mooi feestje, festival of tijdens een diner. Zolang ik maar lekker onder de mensen ben, dan kan ik mijn energie daar wel kwijt

Voor de toekomst hoop ik snel weer onder de mensen te kunnen zijn. Het bezoeken van bedrijven en relaties is toch één van de mooiste onderdelen van dit vak. En daar kijk ik enorm naar uit!

Toine
ArbeidscommunicatieLogistiek & Supply ChainWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Toine in je organisatie...
  • Werving & Selectie
  • Werving & Selectie
  • Werving & Selectie
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial