fbpx
Social Share

04 feb 2021

Ik ben FYGI: Wendy

Daar ben ik dan! Ik schreef dit verhaal heel kort voor de deadline, en dat zegt meteen al heel veel over mij: ik ben chaos en structuur in één. Ik vul mijn uren heerlijk in met mijn werk, mijn passie voor gezond leven en natuurlijk mijn kindjes. 

Ik draai inmiddels al een paar jaartjes mee bij FYGI. Ik ben begonnen als onderdeel van het platform en heb de eerste trainingen vanuit de afdeling Learning & Development mogen geven. Hoe leuk ik dat ook vond, ik mist onwijs het gevoel van vrijheid. Ik verlangde ernaar mijn eigen authenticiteit leidend laten zijn en vanuit daar te ondernemen. De 10 jaar voor FYGI heb ik bij Randstad Zorg gewerkt en daar is voor mij onder andere heel duidelijk geworden dat ik de negen-tot-vijf-mentaliteit ontgroeid was.

Passie voor het vak
De stap om vanuit FYGI zelf te gaan recruiten (in de breedste zin van het woord) was dan ook snel gemaakt. Sindsdien heb ik diverse opdrachten gedaan in de zorg, de branche waar mijn hart ligt. Hier kunnen we met elkaar het verschil maken.

Elke opdracht heeft zijn eigen unieke uitdaging

Ik heb gewerkt voor organisaties als Careyn, Altrecht, Dichterbij, Karakter, Privazorg, Norschoten, Ikazia, Beweging 3.0 en het UMC. En elke opdracht had zijn eigen unieke uitdaging. Vaak beweeg ik wat meer op strategisch niveau in zowel proces als arbeidsmarktstrategie als in ATS implementaties. Maar ook vind ik het heerlijk om met mijn voeten in de klei te staan en de operatie te draaien. Ik heb een ongekende passie voor mijn vak en hoop hier nog vele jaren in te bewegen.

Passie voor sport en voeding
Naast mijn passie voor de arbeidsmarkt, heb ik ook enorme passie voor sport en voeding. De combinatie van deze twee werelden is voor mij perfect in afwisseling en houdt me hoog in energie en creativiteit. Ik werk daarom ook nog voor mijn eigen bedrijf: OWN-IT. Ik begeleid mensen als online coach, mindfulness trainer, gewichtsconsulente en personal trainer. Ben je benieuwd naar meer hierover? Volg me dan op Instagram!

Zelf train ik dagelijks en doe ik aan weightlifting, kracht trainen, triatlons, obstacle running en onder andere kickboksen. Op mijn zolder heb ik mijn eigen gym ingericht, dus ook nu in lockdown heb ik de luxe gewoon door te kunnen trainen. En trust me, die uitlaatklep is een must voor mij!

Nog even kort...
En last but not least…. woon ik in het mooie Nijkerk, home town van FYGI. Hier woon ik al bijna 10 jaar en sinds een jaartje alleen met mijn 2 kids. Tygo is inmiddels 8 en Vikky is 6 geworden. Hoewel werk en sport me ontzettend veel energie, passie en uitdaging biedt, gaat er niks boven mama mogen zijn van deze 2 kanjers!

Wil je meer weten over mij? Of wil je weten wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact met me op. Ik kijk ernaar uit!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial