fbpx
Social Share

17 dec 2020

Ik ben FYGI: Wendy

Een vliegende start!

Mijn sterkte is ook mijn zwakte en dat is willen verrassen en presteren en als dit niet lukt ga ik nog harder werken en loop ik mezelf een beetje voorbij.
Dus Merel kan met mij aan de bak haha. Eigenlijk ben ik nog maar vers van de pers voor mezelf begonnen en is het natuurlijk geweldig dat ik het al zo druk heb. Mijn 1e projecten waren nog in de familie, vervolgens een Talent Targeting verkocht aan een oud Randstad collega en toen belde Erik met een tof project bij VNOM. En nu was het geval dat Jos de directeur ook nog een oude bekende van mij is. Hoe leuk en hoe klein is deze wereld.

Tussendoor kwam nog een campagne op mijn pad bij die oud Randstad collega van Quion en werd ik benaderd door STL ook oud Randstad contact voor een Interim klus. Leonie Broekman helpt mij hierbij tot ik weer meer ruimte heb en dit laat ook direct de kracht zien van dit mooie netwerk. Samen ben je niet alleen. STL had mijn start post gezien op Linkedin, bericht en ik belde en zo heb je een opdracht.
WOWWWWW wat een start! Ook ben ik langsgeweest bij Uipkes vloeren in Alphen a/d Rijn waar ik woon omdat hij 2 parketleggers zoekt (bekende). Ik heb al gezien: erg schaars, dus wie toevallig iemand weet. Kom maar doorrrrrrrrrrrrrr.

Mijn doel uiteindelijk is 1-2 dagen interim en 2 dagen toffe opdrachten w&s om een leuke en fijne balans te hebben. Want ik wil er ook zijn voor mijn 1,5 jaar oude zoontje Beer naast ook nog familiemens, partner, dochter, zus en vriendin. Alle ballen hoog houden met veel energie, kracht en wijn op zijn tijd.
Ik leer het FYGI-netwerk steeds beter kennen. Wat een top club waar ik nog geen seconde spijt van heb.

-Wendy Bezemer

Wendy
Groene hartRecruitmentWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Wendy in je organisatie...
  • Werving & Selectie
  • Werving & Selectie
  • Werving & Selectie

-

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial