fbpx
Social Share

21 aug 2020

Mijn reis. Mijn geluk. Mijn moment

Ik kan het bijna niet geloven, maar ik ben al één jaar ondernemer. En de tijd is voorbij gevlogen! Want het was een bewogen jaar, kan ik wel zeggen. Maar vooral een jaar waarin ik ontzettend veel heb bijgeleerd. Wat een reis. En wat een geluk dat ik kan doen wat ik leuk vind. Dit is mijn moment!

Al ruim 12 jaar zit ik in het vak recruitment. Omdat ik mijn werk met veel plezier en passie doe, voelt het niet als werken en is de tijd razend snel voorbij gegaan! Ik ben blij met wat ik tot nu toe bereikt heb. Door in die jaren af en toe van werkgever te veranderen, heb ik telkens nieuwe dingen geleerd, ontdekt en mezelf steeds beter leren kennen. Daardoor heb ik de stap durven wagen om ondernemer te zijn. Omdat loslaten eigenlijk vasthouden is.

Ondergedompeld in het ondernemerschap

Ik heb met de tijd ontdekt dat ik ondernemen erg interessant vind. Deze wereld ken ik zelf nog niet zo lang, maar mijn man is een ondernemer in hart en nieren. Hij heeft me ondergedompeld in het ondernemerschap en dankzij zijn steun heb ik de knoop doorgehakt.

Het was augustus 2019. Toen heb ik de definitieve beslissing genomen om op zelfstandige basis te starten als recruitment business partner. En heel kort daarna heb ik FYGI leren kennen. Ik ben dankbaar voor deze samenwerking, want ik sta er niet helemaal alleen voor. FYGI biedt me ondersteuning op het vlak van marketing, jobtools, jobsites en is constant bezig met innoveren. Het netwerk van ruim 40 recruiters biedt veel kansen voor mijzelf, maar zeker ook voor professionals en opdrachtgevers. Ook krijg ik coaching en begeleiding wanneer ik er nood aan heb.

Dankzij FYGI kan ik me bezig houden met wat ik het liefste doe: BEMIDDELEN.

Ik ben gelukkig als ook anderen tevreden zijn

Uit testen is gebleken dat ik een bemiddelaar ben met een groengele achtergrond, voor degenen die het DISC-model kennen. Ik wil het beste voor beide partijen en ik ben gelukkig als ook de anderen tevreden zijn. Laat dat nu net mijn job zijn!

Wanneer ik bezig ben met mijn vak, dan zit ik helemaal in de flow en bruis ik van de energie. Gesprekken met interessante professionals, bedrijven leren kennen, contactpersonen ontmoeten en vooral veel vragen stellen. Als nieuwsgierige neus hou ik ervan om op ontdekkingstocht te gaan. Met volle aandacht luister ik naar de verhalen, de keuzes en de drijfveren van mijn gesprekspartners.

De tijd van mijn leven is nu

Met lef, energie en vrijheid. Want werk is meer dan een baan en ik heb vanuit mijn hart gekozen. Ik heb een bewuste keuze gemaakt, want de tijd van mijn leven is nu. Wat heb ik van dit jaar genoten.

Ik heb gekozen voor mijn reis, mijn geluk, mijn moment.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial