fbpx
Social Share

24 feb 2020

Onboarding januari

De eerste onboarding van onze business coach en trainer Merel zit erop!

Een groep gemotiveerde en nieuwsgierige recruiters zijn gestart als zzp’er. Ze zijn meegenomen in Personal Branding en Persoonlijk Leiderschap, maar natuurlijk ook in de werkwijze bij FYGI, onze diensten en hoe zij gebruik kunnen maken van onze tools en de ondersteuning met marketing en digital.

Heel veel succes Marjolein, Kirsten, Sabrina, Ruud en Jessica. Op naar een jaar waarin vrijheid, verbinding en koers zetten centraal staan!

Dit vond Marjolein van de eerste weken bij FYGI: ‘’Ik kan niet anders zeggen: de onboarding bij FYGI heeft me zeer aangenaam verrast! In een aantal dagen word je bij FYGI in Nijkerk (waar je je overigens vanaf de eerste minuut zeer welkom voelt!) meegenomen in de wereld van online recruitment en de talloze mogelijkheden die daarmee ontstaan. Niet alleen het SEO proof schrijven van vacatureteksten komt aan bod, maar zeker ook de tools en de kracht van de diverse searchmethodieken, het effect van data analytics, netwerken en personal branding. Gezien de diversiteit aan recruiters die zich binnen het netwerk van FYGI bevinden, kun je met bijna alle vraagstukken terecht en vergroot je op deze manier niet alleen je kennis maar zeker ook je netwerk!‘’

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial