fbpx
Social Share

28 nov 2022

Online kabaal maken en successen boeken met advertenties bij FYGI!

Talent Targeting campagne monteurs E&I

Ben jij een startende monteur E&I of heb je al heel wat vlieguren op je naam staan? Een overvloed van toonaangevende bedrijven is op zoek naar jou! Met de inzet van online recruitment marketing zijn monteurbazen aan hun beste baan geholpen. Dit is gedaan op een andere manier dan je van FYGI gewend bent. Tikkeltje nieuwsgierig? Wij houden je niet langer in spanning.

Normaal gesproken ben je met online recruitment marketing, ook wel Talent Targeting genoemd, verbonden aan een bedrijf. Dit keer deden we het nét anders. Een oplossing op maat! Er werden professionals geworven die bij meerdere bedrijven zijn voorgelegd. Door ze bij 3 á 4 bedrijven op gesprek te laten gaan bied je keuzemogelijkheid. Concurrentie sluit je daarmee uit.

Onze recruiters werken vanuit de professional
Bij een inschrijving van een monteur E&I gaan onze recruiters shoppen bij bedrijven om professionals voor te stellen. Ons voordeel is dat het FYGI-netwerk gespecialiseerd is in verschillende vakgebieden. Met elkaar spreken we de taal van de doelgroep. We kunnen de juiste vragen stellen aan professionals en dat zorgt voor binding. Vaak kun je de professionals binnen 1 á 2 dagen op gesprek sturen. Iedereen blij, de monteurs, klanten en wij.

De wervingscampagne monteur E&I heeft 3 keer een maand gedraaid
Wij zijn dol op bewezen resultaat! Jij ook? Dan ben je vast benieuwd naar wat cijfers van deze campagne. Voor jou op een rij gezet:

28 juni t/m 28 juli 2022
✅ 20 inschrijvingen

24 augustus t/m 20 september 2022
✅ 7 inschrijvingen | 15 WhatsAppcontacten | 1 nieuwe medewerker aan een baan geholpen

10 oktober t/m 6 november 2022
✅ 3 inschrijvingen | 8 WhatsAppcontacten

De resultaten lopen soms uiteen. Het is dus niet vanzelfsprekend dat een campagne gelijk succesvol is, maar wel heb je met de inzet ervan een groter bereik. Door je werkgeversmerk sterker naar voren te laten komen kun je makkelijker de aandacht van een professional vangen en vasthouden. Continu sturen we bij op basis van gemaakte analyses. Meten is weten!

Recruitment is marketing
Talent Targeting wordt door onze opdrachtgevers gezien als een nuttig inkoopkanaal. Ook onze recruiters hebben hier goede ervaring mee, want hierdoor houden ze tijd over voor andere werkzaamheden. Door middel van doelgericht adverteren worden er méér en betere experts aangetrokken. Win-win-win. Buitengewoon mooi meegenomen is de laagdrempeligheid van deze campagne. Je bereikt monteurs persoonlijk, in plaats van dat de monteurs op een jobboard moeten zoeken naar een baan.

FYGI heeft de recruitmentkennis en de marketingkennis in huis! Dat is onze toegevoegde waarde. Je hebt vrij snelle schakeltijd en je wordt ontzorgd met vacatureteksten, jobboards en het opzetten van socialmediacampagnes. We brengen de doelgroep in kaart, zodat we weten via welke kanalen we hun het beste kunnen bereiken. De combinatie van recruitment en marketing is een vak. Het is niet alleen de mensen vinden, maar ook de mensen jou laten vinden.

Ja, ik wil meer weten over Talent Targeting!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial