fbpx
Social Share

01 jan 2022

Recruitment Marketing Trends 2022 [download gratis e-book]

De arbeidsmarkt wordt steeds krapper en recruitmentmarketing speelt een cruciale rol in het aantrekken van de beste mensen. Om je organisatie te laten groeien óf goede medewerkers te behouden is focus een must. Focus op het professionaliseren van alle processen rondom recruitmentmarketing, employer branding en human resources. De hamvraag is alleen: hoe?

Download het e-book Recruitment Marketing Trends 2022 en ontdek onze visie!

Vul je gegevens in en ontvang het e-book Recruitment Marketing Trends 2022 direct in je inbox.

Waarom je dit e-book zou moeten downloaden?

5 belangrijkste trends in recruitment (marketing)

Onze visie op de trends voor het nieuwe jaar helpt jou om prioriteiten te stellen in je recruitment strategie.

5 argumenten om meer te investeren in employer branding

Gebruik de 5 belangrijkste conclusies uit het onderzoek van Linkedin om je stakeholders te overtuigen om meer budgetten vrij te maken voor employer branding.

360 graden benadering van recruitment

Je leest welke harde en zachte criteria in balans moeten zijn om een succesvol recruitment proces in te richten

10 kenmerken waar een krachting employer brand aan moet voldoen

Ben je van plan om in 2022 extra aandacht te geven aan je employer brand? Gebruik dan deze kenmerken om te toetsen of je op de goede weg zit.

Generatie Z en recruitment

Ontdek meer over de mentaliteit van de Generatie Z en welke normen, waarden en eisen zij stellen aan een baan.

Survival of the fittest in 2022

Bijblijven in een continu veranderende online wereld? En loop jij voor op je concurrenten? Download het e-book Recruitment Trends 2022 en ga aan de slag!

Wat kan FYGI nog meer voor jou betekenen?

1

Talent Targeting

Onze online wervingsmethodiek is bewezen succesvol. Met Talent Targeting vullen wij vacatures sneller in met de juiste kandidaten in een schaarse markt. Uniek aan onze dienst is de combinatie tussen een ervaren recruiter en online marketing. Een aanpak op maat voor jouw openstaande vacatures.

2

Werving & Selectie

De belangrijkste voorwaarde bij Werving & Selectie is de match tussen onze recruiter en jouw bedrijf. Onze recruiter werft niet alleen voor, maar ook namens jou. Zo weten we de juiste kandidaat voor jouw bedrijf te interesseren. Alles op basis van no cure, no pay. Een partnership op basis van vertrouwen.

3

Interim Recruitment

Onze recruiter is de gelijkwaardige recruitment partner voor jouw bedrijf. Hij neemt alles op het gebied van recruitment voor je uit handen en werkt bij jou op locatie. Op basis van een van te voren overeengekomen uurtarief. Onze recruiter werkt aan een succesvolle invulling van jouw recruitment vraagstuk.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial