Content hub

Ontdek inspirerende verhalen, cases, blogs en handige tips.

Lotte-maakt-fotos-content-hub-02
Blog

Malou & het thuisfront

Eric ondersteunt Malou's overstap naar zzp voor meer werkgeluk, gelovend dat hun gezamenlijk geluk toeneemt. Hij ziet de waarde in van het nastreven van passie boven financiële zekerheid.
Blog

Jouw beste baan in 3 stappen met Ruth

Duik in het verhaal van Ruth Tolhuijs: Van sollicitatiecoach tot surfgirl, en ontdek hoe zij haar droombaan vond door trouw te blijven aan zichzelf.
Blog

Marissa en het thuisfront

Ervaar hoe Marissa's transitie van een kantoorbaan naar onafhankelijk recruiter bij Fygi zowel haar leven als dat van Willem diepgaand transformeerde.
Blog

Anita & Fygi

"Ontdek Anita's reis van passievolle recruiter bij Unique naar bevlogen freelancer, gedreven door menselijk contact en persoonlijke groei."
Blog

Ben jij vervangbaar? Automatisering is je vriend

"Ontdek hoe automatisering je werk kan transformeren, terwijl je je voorbereidt op de toekomst door kennis en training in technologie te omarmen."
Blog

Van groeipijn naar groeikracht: praktische oplossingen voor capaciteitsproblemen

Van groeipijn naar groeikracht: praktische oplossingen voor capaciteitsproblemen. Lees meer over employer branding.
Blog

Succesvolle samenwerking: Annelieke en Cyril

De samenwerking van Annelieke en Cyril bij Fygi: Een duo dat professionaliteit en persoonlijke groei verenigt door nuchterheid, vertrouwen, en technologie zoals ChatGPT.
Blog

Malou & Fygi

Leer hoe Malou werkgeluk vindt door de balans tussen persoonlijke groei en professionele ontwikkeling, in haar reis naar zelfstandig ondernemerschap met FYGI.
Blog

Roland & Fygi

Roland Poot, de hardwerkende levensgenieter, heeft ruim 8 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. Sinds een half jaar is hij aangesloten als zzp-recruiter bij FYGI.