Content hub

Ontdek inspirerende verhalen, cases, blogs en handige tips.

Lotte-maakt-fotos-content-hub-02
Blog

Succesvol recruiter zijn: ontwikkel jezelf met Fygi

Ontwikkel jezelf met FYGI door trainingen afgestemd op jouw behoeften. Omdat je de wereld ontwikkelt als je jezelf ontwikkelt.
Blog

Joni & Fygi

Ontmoet Joni Bergmans: Coach, trainer, recruiter en trotse eigenaar van een zomerbar die het verschil maakt in het leven van professionals.
Blog

Marco & Fygi

Marco viert werkvrijheid en persoonlijke groei bij Fygi, waar hij de perfecte balans vindt tussen werk en passie, ondersteund door een sterk netwerk.
Blog

Succesvolle samenwerking

Een perfect duo! Desirée van den Brand en Marjolein Touber laten zien dat samenwerken de sleutel is tot succes.
Blog

Unieke Fygi-onboarding

Start je avontuur bij FYGI als zelfstandig recruiter óf recruiter in loondienst, dan kun je rekenen op een efficiënte en energieke onboarding.
Blog

100% effectiever werken met 8 praktische tools!

Maak kennis met 8 essentiële tools die elke ondernemende recruiter nodig heeft om efficiëntie te verhogen en betere resultaten te bereiken, van Boolean Searches tot Tinyurl.
Blog

Edwin & Fygi

Edwin is tot op het bot gemotiveerd en sinds 3 jaar zelfstandig recruiter. Hij heeft al 24 jaar ervaring in de recruitment.
Blog

Kristel & Fygi

Ruim drie jaar geleden werd Kristel Frey een zelfstandig ondernemer. Ontdek hoe zij ook een recruitment business partner is geworden!
Blog

Freelance recruiter? Regel jouw verzekeringen en profiteer van kortingen!

Ervaar hoe je als zelfstandig recruiter je risico's minimaliseert en profiteert van onmisbare verzekeringen en slimme fiscale voordelen, allemaal voor jouw succes en zekerheid.