Content hub

Ontdek inspirerende verhalen, cases, blogs en handige tips.

Lotte-maakt-fotos-content-hub-02
Blog

In gesprek met Dennis en Erik – Deel I

Aangedreven door eigen inzichten en ervaringen willen Erik en Dennis een ander recruitment concept ontwikkelen. Zo onstaat Fygi, het netwerk voor zelfstandige recruiters.
Blog

Het vinden van de ideale professional: “Wat een gedoe!”

Zeg eerlijk, denk jij dat ook? Als zelfstandig ondernemer bedrijf je momenteel topsport. Dat zet je aan het denken: hoe nu verder?
Whitepaper

Recruitment Marketing Trends 2022 [download gratis e-book]

Blijf onderscheidend met je recruitment marketing. Ben jij al klaar voor 2022? Download het gratis e-book Recruitment Marketing Trends 2022!
Blog

Debbie Wannet, de verbindende schakel tussen opdrachtgevers en het netwerk van recruiters

Debbie bij Fygi helpt 60+ recruiters met expertise in marketing en ontwikkeling, nastrevend ieders beste baan.
Blog

Nancy & Fygi

Nancy vond bij Fygi de ideale mix van autonomie en support, essentieel voor haar beste baan. Zo blijft ze succesvol in een snel veranderende branche.
Blog

Vincent & Fygi

Vincent van der Vaart is sinds 2017 aangesloten als zelfstandig recruiter bij Fygi. In vrijheid maar niet alleen. Zo creëert hij zijn ideale baan, iets wat hij elke recruiter gunt.
Blog

Hire attitude train for skills

Het is goed mogelijk dat je niet de juiste wervingsstrategie en selectiecriteria inzet om de doelgroep succesvol binnen te halen en ook succesvol te laten zijn in hun nieuwe baan. Grijp de kans aan op je team uit te breiden.
Blog

Een assessment: het wat, waarom én hoe

Een assessment kan jou vertellen of een professional bij een bedrijf past. Een waardevolle toevoeging aan je wervingsstrategie.
Blog

Ik ben Fygi: Annemarie

Vanuit Ursem en met een carrière in arbeidsbemiddeling, deelt de Annemarie haar reis en passie voor recruitment bij Fygi. Na diverse rollen en uitdagingen, waaronder een loopbaan als loopbaancoach, omarmt ze nu nieuwe kansen in recruitment.