werkbeleving

Breng werkbeleving in kaart met PeopleMetrics

PeopleMetrics is de naam die we gebruiken voor diverse online scans en surveys op het gebied van werkbeleving. De eerste scan die we ontwikkeld hebben is de Employee Experience Index; een vragenlijst om werkbeleving in kaart te brengen. Als volgende producten ontwikkelen we een Digital Leadership Scan (over digitale skills van leiders) en een Big Five voor teams (een persoonlijkheidsvragenlijst die in teamverband afgenomen kan worden). 

Het belang van positieve werkbeleving

Goed werkgeverschap is belangrijk. Wij zeggen al sinds 2017: ‘iedereen z’n beste baan’, en dat wordt in de huidige arbeidsmarkt alleen maar relevanter. Investeren in goed werkgeverschap werkt het beste als je goed weet wat er beter kan. De scans van PeopleMetrics zijn laagdrempelig, voordelig en snel in te zetten. Zo krijg je op korte termijn inzicht in de werkbeleving binnen jouw organisatie. En natuurlijk zijn de vragenlijsten wetenschappelijk onderbouwd. Zo kun je zelfverzekerd het gesprek aan over kansen en verbeterpunten.  

''Investeren in goed werkgeverschap werkt het beste als je goed weet wat er beter kan.''

Remco van der Veen
Platform & hr lead

Professionele tooling

De scans van PeopleMetrics worden ontwikkeld op een professioneel surveyplatform dat voldoet aan alle eisen op het gebied van GDPR en AVG. De surveys werken op desktop, mobiel en tablet en zijn ontworpen voor een optimale gebruikerservaring. De vragenlijsten zijn kort en bondig, en leveren voldoende input voor zorgvuldige rapportage. Er wordt gerapporteerd op organisatieniveau en wanneer nodig kan er per organisatieonderdeel gerapporteerd worden.  De scans zijn gestandaardiseerd en daardoor snel inzetbaar. 

Op de pagina van Scans en surveys lees je meer over deze tool de kosten.

profielfoto-team-remco-recht-lila-langwerpig-jpg

Meer weten?

Neem contact op: Remco van der Veen Platform & hr lead