FD Gazellen Award.

Een FD Gazellen Award voor Fygi: Top 50 van snelgroeiende bedrijven in regio oost

We hebben het samen voor elkaar gekregen! Fygi is beloond met de FD Gazellen Award 🏆

Fantastisch nieuws voor ons netwerk van zzp’ers en het team van specialisten van het Fygi platform – we zijn  bekroond als een van de trotse winnaars van de FD Gazelle Awards, een prestatie waar we met z’n allen ontzettend trots op mogen zijn. Deze award is het bewijs van onze gezamenlijke inzet, onze gedeelde passie voor hr en recruitment, en het harde werk dat we hebben verzet in de afgelopen jaren.

 

3 jaar lang groei

De FD Gazelle Award is niet zomaar een prijs. Het erkent bedrijven die over een periode van drie jaar een omzetgroei van minstens 20% hebben gerealiseerd en daarbij winstgevend zijn gebleven – en dat hebben wij samen voor elkaar gekregen!

De omzetgroei telt voor 50% mee, personeelsgroei 25% en winstmarge ook 25%. Het totale puntenaantal bepaalt de eindrangschikking. Bij een gelijk aantal punten is de omzetgroei van doorslaggevend belang.

Innovatie is onze drijfveer

We zetten ons in voor zzp’ers en organisaties binnen hr en recruitment, met een focus op flexibiliteit en de kracht van ons uitgebreide netwerk. Deze aanpak heeft ons naar deze bijzondere mijlpaal geleid. We zijn ontzettend trots op wat we als team hebben bereikt en kijken vol verwachting uit naar de toekomst en de kansen die voor ons liggen.

Bij deze bedanken graag we al onze zzp’ers, opdrachtgevers, partners en collega’s voor hun bijdrage aan deze mooie prestatie.

Dit vind je misschien ook interessant

FD Gazellen Award. - Read more
Nieuws

We zetten groei kracht bij met onze rebranding en nieuwe positionering

Fygi is het netwerk van vernieuwers in hr en recruitment. Met deze claim lanceren wij onze nieuwe positionering.
FD Gazellen Award. - Read more
Blog

Hoe een goed ATS-systeem de recruitment bij Jaarbeurs vooruit helpt

Efficiënt ATS-systeem cruciaal in recruitment; Pieter Duijndam leidt succesvolle implementatie bij Jaarbeurs.
FD Gazellen Award. - Read more
Blog

Marissa en het thuisfront

Ervaar hoe Marissa's transitie van een kantoorbaan naar onafhankelijk recruiter bij Fygi zowel haar leven als dat van Willem diepgaand transformeerde.