Zelfstandig ondernemerschap in recruitment

Ser & Fygi

‘Hé, alles goed?’, ‘Heb je het naar je zin op je werk?’, ‘Hoe gaat het thuis?’ ‘Ja gaat goed hoor! Met jou ook?’ Zomaar een gesprek. We nemen vaak genoegen met het eerste antwoord op deze vraag. Ser Madari doet dat niet. Sinds jongs af aan is zij meer dan gemiddeld geïnteresseerd in datgene wat iemand beweegt, raakt of blij maakt: “Ik heb altijd, en nog steeds, veel vragen gesteld in mijn leven. Daardoor krijg je mensenkennis en voel je snel aan waar iemand daadwerkelijk behoefte aan heeft. Als je dat weet, dan kun je diegene pas echt helpen.”

Ser is sinds juni 2022 als zzp’er aangesloten bij Fygi. Haar gedrevenheid om erachter te komen wat iemand beweegt komt erg goed van pas in haar werk: “Ik ga altijd graag voor een langetermijnrelatie en daarvoor is het belangrijk dat je een professional goed leert kennen. Niet omdat je hem zo graag ergens wil plaatsen, maar omdat je echt wil dat hij de juiste werkomgeving gaat vinden en daardoor een flinke dosis werkgeluk gaat ervaren.”

“Tegelijkertijd mag ik doen waar ik energie van krijg en waar ik goed in ben. Dat gun ik iedereen!”

Na haar stap naar het zelfstandig ondernemerschap ervaart Ser iedere dag het hebben van werkgeluk: “Ik werkte al een tijdje in de arbeidsbemiddeling en ik was op zoek naar meer vrijheid en zelfstandigheid in mijn werkweek. Ik ben toen online op zoek gegaan naar mogelijkheden voor een geschikte vervolgstap en zo ontdekte ik Fygi. Ik bepaal nu als zelfstandig ondernemer zelf voor wie, waar en wanneer ik werk en tegelijkertijd mag ik elke dag doen waar ik energie van krijg en waar ik goed in ben. Superfijn! Dat gun ik iedereen!”

"Ik ga altijd graag voor een langetermijnrelatie en daarvoor is het belangrijk dat je een professional goed leert kennen."

Ser Madari

Het onderste uit de kan halen op én naast de werkvloer

Ser woont samen met haar vriend en hond in het centrum van Amsterdam. In haar vrije tijd is ze regelmatig te vinden in de sportschool en volgt ze danslessen. Net als op de werkvloer wil ze op sportief gebied het onderste uit de kan halen, vertelt ze met een grote glimlach: “Haha, dat klopt helemaal. Als ik iets doe, dan wil ik het goed doen. Het liefst een beetje meer dan goed. Als ik sportles volg, dan wil ik daarna mijzelf in de spiegel aankijken en denken: ik heb er alles aan gedaan om het zo goed mogelijk te doen. “Dat wil ik ook in mijn werk. Ik wil het beste voor mijn opdrachtgevers en de professionals. Die belofte doe ik graag. Op die manier bouw je samen aan succes én aan een duurzame samenwerking!”

“Hé, is dat niet wat voor Ser?”

Door de samenwerking met Fygi heeft Ser extra support vanuit het platform en het netwerk om die belofte waar te maken: “Het is sowieso fijn om er niet alleen voor te staan. Het platform staat voor mij en mijn opdrachtgever klaar met specialismes, zoals online marketing, business development en recruitmenttechnologie. Daarnaast heb je als zelfstandig ondernemer bij Fygi altijd een groot landelijk netwerk om je heen met gelijkgestemden. Je kunt met elkaar sparren, ervaringen uitwisselen en gebruik maken van elkaars netwerk. Zo kwam ik bijvoorbeeld aan een superleuke opdracht, omdat een andere recruiter zei: “Hé, is dat niet wat voor Ser?”

Interim opdrachten in de finance branche

Ser is gespecialiseerd in de finance branche en richt zich de komende tijd op haar persoonlijke ontwikkeling als zelfstandig ondernemer: “Het komende jaar ga ik voornamelijk aan de slag met interim opdrachten om vervolgens in de toekomst de stap te maken naar werving- en selectieopdrachten. Ik vind het belangrijk om te weten wat er speelt bij organisaties in mijn branche en telkens beter te worden in mijn vak. Dat ben ik naar mijzelf verplicht en zo ben ik nog meer van waarde voor mijn netwerk. Door de interim opdrachten krijg ik ontzettend veel mee van het reilen en zeilen op de werkvloer en dat gaat voor mij het fundament zijn om in de toekomst succesvol te zijn met werving & selectie.” En of Ser vertrouwen heeft in die toekomst? “Nou en of! Ik zit figuurlijk gezien helemaal op mijn plek en ik kijk uit naar wat er nog komen gaat!”

Dit vind je misschien ook interessant

Zelfstandig ondernemerschap in recruitment - Read more
Blog

Anita & Fygi

"Ontdek Anita's reis van passievolle recruiter bij Unique naar bevlogen freelancer, gedreven door menselijk contact en persoonlijke groei."
Zelfstandig ondernemerschap in recruitment - Read more
Blog

De 7 beste efficiency tools voor iedere ondernemende recruiter!

Boost je zzp-recruitment efficiëntie met tools als: Instapaper, Glasp, Grammarly, RescueTime, Calendly, Trello, en Buffer!
Zelfstandig ondernemerschap in recruitment - Read more
Blog

Joni & Fygi

Ontmoet Joni Bergmans: Coach, trainer, recruiter en trotse eigenaar van een zomerbar die het verschil maakt in het leven van professionals.