We zetten groei kracht bij met onze rebranding en nieuwe positionering

We zetten groei kracht bij met onze rebranding en nieuwe positionering

Het netwerk van vernieuwers 

Fygi is het netwerk van vernieuwers in hr en recruitment. Met deze claim lanceren wij deze maand onze nieuwe positionering. Een grondige rebranding was belangrijk om het brede portfolio aan vernieuwende diensten en het netwerk goed te positioneren.

De uitdaging om mensen te vinden én te behouden wordt voor organisaties steeds groter. Krapte op de arbeidsmarkt blijft toenemen en technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op.  

Het is dus tijd om anders te kijken naar werk; richt je bedrijf in op wat mensen gelukkig maakt, en je wordt succesvoller. Daarom combineren wij een groot en sterk netwerk van meer dan 80 zzp’ers met de inzet van nieuwe tools en technologie om organisaties te helpen nog aantrekkelijk te worden als werkgever. 

Zandvoort-Netwerk-Groepsfoto.jpg

De kracht van een netwerk 

Wij bieden zzp’ers in hr en recruitment de vrijheid om aan te pakken wat bij ze past. En met ons netwerk inspireren we organisaties om werk anders in te richten. Zo werken we aan die beste baan voor iedereen. De aangesloten zzp’ers vormen een actief netwerk, waar opdrachten, kennis en inspiratie gedeeld wordt. Dit wordt door een team van specialisten centraal gefaciliteerd door middel van events, workshops, coaching en training. 

''Ons netwerk, de technologie en de expertise maken een prachtige combinatie waar we opdrachtgevers én zzp’ers steeds weer mee verrassen.''

Erik van de Water
Initiator Fygi

Unieke tools en technologie

Met een scala aan nieuwe tools beschikken de zzp’ers over meer slagkracht om opdrachtgevers te helpen bij het vervullen van vacatures en het werken aan aantrekkelijk werkgeverschap. De tools bestaan onder andere uit unieke scans en surveys, HR en recruitment technologie, online arbeidsmarktrapportages, geautomatiseerde (employer branding) campagnes, een ATS, een online HR-kennisplatform en binnenkort een AI-suite.