Annelieke Grootenboer

Recruitment Specialist

FYGI_Header_Annelieke-1920-650-scaled
Profielfoto_Annelieke-300

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Als ervaren recruiter ben ik sterk in verbinding leggen tussen opdrachtgever en professional. Ik weet waar ik de (latent) zoekende professional kan vinden. Ook zorg ik ervoor dat de professional op de juiste manier wordt aangesproken, zodat ze worden getriggerd. Hierdoor krijg ik bijna altijd reactie, heb ik een groot netwerk en blijf ik met iedereen in contact. Mijn doel is om bedrijven en professionals hun ambities waar te laten
maken.

Met mijn achtergrond in de horeca zit dienstverlening in mijn genen en ga ik graag met mensen om. Dat ik na het behalen van mijn hbo-diploma het vak recruitment in ben gegaan, is voor mij vanzelfsprekend. Elke dag met mensen werken, steeds weer nieuwe mensen ontmoeten en ze ook aan elkaar mogen voorstellen en verbinden vind ik tof! Ik krijg daar dus echt energie van.

Zo werk ik graag samen met opdrachtgevers en professionals.

Opdrachtgevers
Als ik mij inzet voor jullie organisatie vind ik het belangrijk om eerst de organisatie te leren kennen zodat ik als ambassadeur voor jullie de juiste match kan gaan maken. Dit doe ik door gesprekken te voeren met betrokkenen van de vacature, te werken op jullie vestiging(en) en collega’s het woord te geven in de vacatureteksten. Samenwerken, loyaliteit en betrokkenheid zijn belangrijke speerpunten voor mij.

Zijn jullie op zoek naar een gedreven recruiter met een uitstekend netwerk die jullie kan helpen bij het invullen van vacatures? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact met me op te nemen want samen komen we zeker verder!

Professionals
Ben jij op zoek of sta je latent open voor een nieuwe werkgever en vind je het belangrijk om direct bij jouw nieuwe werkgever op contract te komen? Dan kan ik je helpen! Om jou te helpen aan een vervolg- of nieuwe stap in jouw loopbaan vind ik het belangrijk om jou te leren kennen en te weten wat je ambities zijn. Waar word jij blij van? Waar krijg je energie van? En wat is de reden waarom je (latent) op zoek bent? Dat zijn de vragen die ik onder andere met je ga bespreken om samen die perfecte baan te kunnen vinden.

Hieronder staat een aantal vacatures. Staat jouw droombaan er niet tussen? Ook dan kan je contact met me opnemen zodat we met elkaar in gesprek kunnen gaan. Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Skills

Arbeidsmarktcommunicatie

Headhunten

Employer branding

Sourcing

Branches

Sales & marketing

Techniek

Productie & logistiek

Horeca

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Review van opdrachtgever

Annelieke heeft door haar gedrevenheid en enthousiasme vele vacatures weten in te vullen en daarmee ons team ontzettend geholpen. In een periode waar de arbeidsmarkt enorm krap was, wist Annelieke (soms tot onze verbazing) kandidaten te blijven verbinden aan vacatures en GXO, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Het is overduidelijk dat Annelieke het recruitment vak begrijpt en weet hoe ze kandidaten en werkgevers bij elkaar brengt. Buiten haar professionele kwaliteiten is Annelieke ook een gezellige en fijne collega, wat misschien wel net zo belangrijk is.

Twan Wilders
HR Manager - GXO

Als je vast loopt in het wervingsproces.. dan benader je Annelieke! Adecco heeft Annelieke betrokken bij een opdracht waarbij zij medeverantwoordelijk was voor de werving & selectie van productie profielen. Ze weet waar (latent) werkzoekenden zich online bevinden én zet de juiste middelen in om hen te benaderen. Tevens siert het haar dat ze tips & tricks deelt binnen het team. Annelieke is een toevoeging voor opdrachtgevers welke ondersteuning nodig hebben bij recruitment!

Lotty Meijers
Business Developer - Adecco

Annelieke is een zeer betrokken intermediair die de verantwoordelijkheid neemt om de door haar gemaakte afspraken na te komen. Daarbij blijft zij zowel op het persoonlijke vlak als procesmatig geïnteresseerd en gemotiveerd om voor haar opdrachtgever de beste match te verzorgen.

Hans-Bart Vink
Contractmanager bij Gemeente 's-Hertogenbosch

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Profielfoto_Annelieke-300

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Annelieke Grootenboer Recruitment Specialist
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.