Annemarie Appelman

Recruitment Business Partner

Annemarie-Appelman-Recruiter-Fygi-Website-Header
FYGI_Profielfoto_Persoonlijkepagina_Annemarie

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Al meer dan 20 jaar verbind ik met enorm veel plezier professionals en werk met elkaar. Omdat ik ervan overtuigd ben, dat mensen alleen op de juiste plek het beste uit zichzelf kunnen halen.

Annemarie-Appelman-Recruiter-Fygi-Website-Sfererfoto

Zo werk ik met jou samen.

Samen met jou ontdek ik waar jij echt warm voor loopt, wat jouw werkelijke drijfveren zijn en help ik jou om te gaan bewegen in de juiste richting. Ik breng jou in contact met organisaties waar jij jouw talenten in kunt zetten en waar jouw unieke kwaliteiten gewaardeerd worden. Zodat ook jij energie krijgt van jouw werk! Kijk ook eens op mijn website www.burotalent.nl om te zien wat ik op het gebied van loopbaancoaching voor je kan betekenen.
Ben jij als organisatie op zoek naar de juiste professionals voor het invullen van vacatures? Of wil je de vacatures een extra boost geven door het inzetten van recruitment marketing? Dan kom ik graag in contact om de mogelijkheden en de kansen te bespreken. Bel, app of mail mij!
Skills

Headhunting / sourcing

LinkedIn

Loopbaan coaching

Assessments

Executive search

Branches

Office

Sales & marketing

Generalist

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Review van opdrachtgevers

Annemarie is in de tijd die ze bij Olympia heeft gewerkt een zeer waardevolle medewerker geweest. Ze is een zeer hectische periode binnen gekomen. Met bijna geen inwerk mogelijkheden bij een zeer complexe klant (GVB Amsterdam) heeft zij zichzelf de rol zeer snel eigen gemaakt. Annemarie is zeer goed om in gesprekken alles wat belangrijk is boven water te krijgen. Verder schakelt ze moeiteloos tussen kandidaten en de klant. Ze is altijd bereid om mee te denken en weet mensen op hun kracht in te zetten.

Annoeska Schievink
Operationeel Manager Werving & Selectie - Olympia Uitzendbureau Amsterdam

Ik werk samen met deze opdrachtgevers

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
FYGI_Profielfoto_Persoonlijkepagina_Annemarie

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Annemarie Appelman Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.