Ashley Damen

Recruitment Business Partner

Ashley Damen

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Zo werk ik met jou samen.

Je kunt niet de juiste mensen vinden en er komen amper sollicitaties binnen via de eigen website. Misschien dat de pas gestarte werknemers stoppen in hun proeftijd. En jouw werkgeversmerk, daar heb je eigenlijk nog niet over nagedacht. Herkenbaar? Dan help ik je graag verder!
Als recruitment business partner hou ik me naast operationele werving, zowel recruitment als sourcing, graag bezig met verschillende complexe HR-vraagstukken. In deze lastige arbeidsmarkt komen steeds meer bedrijven in de problemen, omdat de welbekende post and pray recruitmentmethode gewoonweg niet meer werkt en je jezelf als organisatie goed in de markt moet weten te plaatsen.

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Mijn skills en expertise

Skills

Headhunting

Employer branding

Arbeidsmarktcommunicatie

Strategisch HRM

Schrijven

Branches

Techniek

Vastgoed

Generalist

Reviews van opdrachtgevers

Met Ashley als Recruitment Consultant haal je meer binnen dan alleen een Recruiter. Ashley adviseert gevraagd en ongevraagd, denkt graag mee met de organisatie. Dit alles natuurlijk naast het leveren van personeel. Ashley heeft in haar rol echt de verbinding gezocht. Niet alleen met collega-recruiters, maar ook met de Feenstra-collega’s van de verschillende vestigingen. Zoek je een verbinder, een adviseur, een netwerker en een professionele recruiter? Dan ben je bij Ashley aan het juiste adres.

Inge de Jongh
HR Business Partner, Feenstra

Ik werk samen met deze opdrachtgevers

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Ashley Damen

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Ashley Damen Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.