Calvin Timmerman

Interim recruitment & werving en selectie specialist

Calvin Fygi header
Calvin Timmerman Fygi

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Hi, ik ben Calvin

Inmiddels zit ik meer dan 10 jaar in het vak. Ik heb voor alle soorten bedrijven gewerkt van start-up tot fortune 500 bedrijven en deze kennis neem ik mee in de zoektocht naar jouw nieuwe collega! Samen zorgen we ervoor dat vacatures in no-time vervuld worden. Ik let op de details. Soms staat er net een woord verkeerd in je vacature tekst, of staat de knop om te solliciteren net te ver weg. Als echte partner zorg ik ervoor dat het nergens meer fout kan gaan en dat jij snel een nieuwe collega kan verwelkomen!

Waar ik energie van krijg? Mensen! Ik spar graag met stakeholders, ik duik graag de diepte in om erachter te komen wat mensen drijft. Ik vind het heerlijk om kandidaten te spreken en erachter te komen of ze geschikt zijn voor jouw bedrijf en ik train graag personeel op het vlak van HR & Recruitment. Ik ben authentiek en ik verbind gemakkelijk binnen alle lagen. 

Calvin Timmerman Fygi

Zo werk ik met jou samen

Door mijn jarenlange ervaring heb ik inmiddels echt alles gezien. Ik heb van productiemedewerker tot aan directeuren geworven en ben overal voor inzetbaar. Ik heb een enorm netwerk opgebouwd, deze mensen zitten vooral in Sales, Accountmanagement, Office, Administratie, Support en Management. Ik werk direct en snel. Ik kenmerk mezelf door ook dingen te zeggen die niet iedereen durft te zeggen. Zonder wrijving geen glans zeg ik altijd, dit zorgt aan de andere kant wel weer altijd voor een sneller, beter en kwalitatiever resultaat. Anderen zouden zeggen dat ik snel tot de kern kan komen. 

Ik kan je op het gebied van Recruitment van A tot Z ondersteunen. Ik kan een ATS implementeren, helpen bij het sourcen van een nieuwe collega, het huidige team trainen op de juiste manier interviews te voeren of alles volledig uit handen nemen. 

Binnen HR kan ik je helpen met Employer Branding, strategisch plannen, verzuimpercentages en nog veel meer andere projecten! 

Wanneer we gaan samenwerken, krijg je in ieder geval een bak energie, creativiteit en toegang tot een enorm netwerk in Nederland. Ik kan je helpen weer de juiste kant op te gaan. Tot snel!

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

De afgelopen 4 maanden heeft Calvin als Interim Corporate Recruiter zeer goed werk verricht. Hij is erin geslaagd om op landelijk niveau de openstaande vacatures voor de functie van consultant te vervullen. Calvin werkt zelfstandig, is flexibel en is in staat snel te schakelen. Ik ben dan ook zeer tevreden over de fijne samenwerking en het resultaat! Januari 2023

Tanja Jullens
Interim Directrice - SD Worx

In december 2021 hebben we Calvin bereid gevonden om ons te helpen bij onze recruitmentuitdagingen. Met energie en drive is hij gaan helpen aan het vullen van onze recruitment pipeline. En met succes, want dankzij zijn hulp kwamen de juiste profielen op ons pad en hebben we de time-to-fill behoorlijk kunnen reduceren. Calvin schroomt ook niet om je een spiegel voor te houden als blijkt dat je op zoek bent naar het schaap met de vijf poten of als er anderszins aspecten zijn die we kunnen verbeteren voor een succesvol recruitmentproces . Ik heb de samenwerking met Calvin altijd als heel prettig ervaren.

Sandra Paasman
HR Directrice - ECI Software Solutions

In het afgelopen half jaar heeft Calvin bewezen een toegevoegde waarde te kunnen zijn in mijn teams. hands on, super flexibel, weet de juiste snaar te raken bij zowel de klant, hiring manager als bij de medewerkers. Naast de functie van interim recruiter heeft Calvin zich ook tijdelijk ingezet als On site Consultant. Ook hier is hij sterk in zijn communicatie en weet goed de samenwerking te vinden. Ik zal Calvin dan dan ook zeker aanbevelen! Januari 2021

Teresia Voortman
Business Manager - Onsite Services SD Worx
Skills

Creativiteit

Snelheid

Daadkrachtig

Communicatie

Leiderschap

Branches

Sales

Accountmanagement

Consultancy

Productie en logistiek

Office

HR

Projectmanagement

IT

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Calvin Timmerman Fygi

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Calvin Timmerman Interim recruitment & werving en selectie specialist
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.