Daphne de Bakker

Recruitment Business Partner

Daphne Fygi

Gespecialiseerd in

Actief in regio

De arbeidsmarkt verandert continu! De zoektocht naar de perfecte professional voor jouw organisatie of best passende baan voor jou als werkzoekende vraagt om specialisme of soms wat hulp. En daar kan ik jou bij helpen! Hoe? Ik stel me graag eerst even aan je voor:

Na het afronden van mijn opleiding Personeel & Arbeid ben ik in 2008 terechtgekomen binnen de arbeidsbemiddeling. In diverse rollen: van Inhouse, ruim vijf jaar binnen de reguliere uitzendbranche en uiteindelijk de afgelopen jaren binnen de recruitment. Hierdoor heb ik veel organisaties, voornamelijk binnen het MKB, branchebreed leren kennen, geadviseerd en ondersteunt met hun uiteenlopende recruitmentvraagstukken. Wat is het een mooi, prachtig en waardevol vak. Ik heb mijn beste baan en dat gun ik écht iedereen!

Zo werk ik met jou samen.

Mijn kwaliteit ligt op het gebied van ‘de juiste professional op de juiste plek, voor een specifieke vraag of vacature’. Ik geef dan ook de voorkeur aan kwaliteit vs. kwantiteit. Mijn kennis deel ik graag door samen naar jouw recruitmentproces te kijken, advies te geven of (onderdelen) voor je uit handen te nemen. Met als doel: jou te helpen tijdens en met de zoektocht naar de ideale professional.

Ik geloof dat mensen die op de juiste plek zitten, oprecht gelukkiger zijn én bijdragen aan het succes van een organisatie! Win, win dus! Dat is wat mij drijft en waar ik voor ga. En daar werk ik graag samen met jou naartoe. Ik ben een verbinder en communiceer makkelijk met alle lagen binnen een organisatie. Dit doe ik door op een open en persoonlijke manier te werk te gaan. Ik ben transparant in mijn werkwijze, ben zeer betrokken en werk graag samen met jou aan een gezamenlijk doel.

Skills

Recruitment planning

Recruitment strategie

Sourcing

Employer branding

Headhunting

Branches

Office

Sales & marketing

Techniek

Productie

Logistiek

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Ik heb Daphne leren kennen als een doorgewinterde recruiter die verder kijkt dan haar neus lang is. Natuurlijk is de match belangrijk, waar vooral de mens en cultuur voorop staat in plaats van een cv. Maar ook als het gaat om het recruitmentproces, projecten of ontwikkelingen die spelen, denkt ze graag proactief mee. Gevraagd en ongevraagd, maar altijd positief kritisch. Het is een erg fijne (interim) collega, die weet waar ze over praat. Dat helpt je als bedrijf alleen maar verder. Ik kan een ieder haar dan ook echt aanbevelen. Je haalt een professional in huis!

Astrid Kamphorst
Manager HRM - House of Covebo

Daphne is een van de meest fijne collega’s waar ik in mijn carrière mee heb mogen samenwerken. Overduidelijk hart voor de organisaties waar zij zich voor inzet, uitgebreide kennis van zaken en een probleemoplossende instelling.

Yannick Mol
Oud-collega

Daphne heeft ons erg prettig geholpen bij meerdere recruitmentvraagstukken binnen onze organisatie. Waarom de samenwerking voor mij zo fijn verliep? Ze is direct, een aanpakker en denkt op breed vlak mee. Top!

Geertien Tinke
HR manager - Van Delft Groep

Daphne was een collega bij Luba Den Bosch, ik heb altijd prettig met haar samengewerkt. We konden goed sparren over vraagstukken, ze had een luisterend oor en was proactief ingesteld. Als persoon is Daphne daadkrachtig en sociaal waardoor ik het plezierig vond om met Daphne te werken.

Wendy van Breukelen
Oud-collega - Luba Uitzendbureau

Daphne is ruim twee jaar mijn collega geweest. Een collega waar ik, maar ook anderen, alles tegen konden zeggen in vertrouwen. Daarnaast is ze een zeer fijne sparringpartner, ook in de ring ;-), met zeer veel kennis over o.a. recruitment. Een vrouw die alles voor de opdrachtgever doet, zodat hij/zij er weer een fijne nieuwe collega bijkrijgt.

Oud-collega - Steamz

Ik werk samen met deze opdrachtgevers

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Daphne Fygi

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Daphne de Bakker Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.