Divya Adriaanse

Recruitment Business Partner

Divya zzp Fygi

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Ik laat je graag kennismaken met wie ik ben en waar ik voor sta. Mijn benadering en persoonlijkheid kenmerken zich door aandacht, positiviteit en professionaliteit. Ik ben gepassioneerd over het vinden van duurzame oplossingen en het behalen van hoogwaardige resultaten. Mijn enthousiasme en ondernemerszin komen tot uiting in mijn werk, waarbij ik ervan houd om samen te werken met mensen en bedrijven om te helpen hun doelen te bereiken.

In al mijn opdrachten neem ik de tijd om de situatie grondig te doorgronden. Ik wil niet alleen weten waar de uitdagingen liggen, maar ook wat de visie, plannen en behoeften zijn en wat jou als bedrijf of kandidaat drijft en raakt.Ben je op zoek naar meer dan alleen symptoombestrijding? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik bied duurzame oplossingen, waarbij ik niet alleen naar de korte- maar ook naar de lange termijn kijk. Verwacht lastige vragen en zowel gevraagd als ongevraagd advies, want mijn betrokkenheid en gedegen aanpak gaan hand in hand.

Tegelijkertijd neem ik de dingen niet al te serieus. In samenwerking met mij ontdek je ook lichtheid en humor. Bel me gerust om te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen!

Zo werk ik met jou samen.

Voor opdrachtgevers
Ik help middelgrote en kleinere organisaties in de zakelijke dienstverlening. Samen streven we ernaar om jouw bedrijf op volle kracht te laten groeien door professionals aan te trekken die niet alleen jouw visie delen, maar ook onderdeel willen zijn van jouw collectief.

Voor professionals
Met oprechte interesse en aandacht begeleid ik je, help ik je tot inzichten te komen en je volgende carrièrestap te zetten. Mijn ervaring en netwerk staan tot jouw beschikking voor waardevolle connecties en passende vacatures.

Stuur me gerust een berichtje om te ontdekken hoe ik jou kan helpen bij jouw groei.

Branches

Skills

Headhunten

Sourcen

Loopbaan coaching

Executive search

Branches

HR en recruitment

Zakelijke dienstverlening

Sales- en accountmanagement

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Divya zzp Fygi

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Divya Adriaanse Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.