Frank Kroese

Recruitment Consultant

FYGI-Frank-1

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Mijn naam is Frank, zelfstandig recruitment professional met een hart voor de techniek. Ik spreek de taal van deze doelgroep als geen ander. In mijn werk ben ik zeer gedreven en streef ik naar het hoogst haalbare resultaat voor mijn opdrachtgevers.

Het verplaatsen in zowel de professionals als mijn opdrachtgever is voor mij vanzelfsprekend en essentieel. Met een vleugje humor en mijn toegankelijkheid, weet ik ook nog gezelligheid met mij mee te brengen. Wil jij met mij het gesprek aangaan?Twijfel niet en neem contact op.

Zo werk ik met jou samen.

Geen uitdaging is te groot
Met mijn daadkracht en gedrevenheid, ga ik elke wedstrijd aan om lastige posities in te vullen. Mijn focus ligt op de techniek omdat ik van origine zelf een echte techneut ben. Zo ben ik een deskundige als het gaat om het repareren van espressomachines én sleutel ik graag aan motoren. Jawel, de techniek zit in mijn bloed. Het geeft mij dan ook energie om met professionals binnen de techniek bezig te zijn! Ik sta daarnaast open voor andere branches.

Werken met Fygi
Naast mijn eigen toegevoegde waarde zet ik graag recruitment marketing in om de beste resultaten te behalen. Zonder marketing geen medewerkers, dat is tegenwoordig steeds meer het geval. Verder heb ik inzicht in actuele arbeidsmarktdata én ik kan een groot landelijk netwerk inzetten voor mijn opdrachtgevers.

Binnen Fygi zijn er naast marketingspecialisten ook specialisten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, die mij voorzien van advies. Daarbij ben ik zelf continu in ontwikkeling en krijg ik via Fygi de kans tot het volgen van opleidingen en trainingen. Dit verhoogt mijn toegevoegde waarde.

Professionals
Ben jij op zoek naar jouw beste baan in de techniek óf in een totaal andere branche? Ik ga graag het gesprek met je aan. Je kunt van mij een transparant, nuchter en toegankelijk gesprek verwachten waarbij jij centraal staat. Bel gerust of stuur mij een mail.

Skills

Headhunten

Sourcen

Employer branding

Branches

Techniek

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Begin oktober 2019 hebben wij een moeilijk te vervullen positie in de Installatiebranche vacant gesteld via Fygi, met Frank Kroese als Consultant en contactpersoon. Einde november hebben we de geschikte kandidaat gevonden, geselecteerd en is de procedure succesvol afgerond. Een efficiënt en effectief verlopen proces waarbij alle betrokken partijen op goede wijze bijeen zijn gebracht en snel geschakeld is. Absolute complimenten aan allen die meegewerkt hebben. Fygi niet in de laatste plaats voor hun inzet en geleverde energie.

Maarten Klunder
Manager P&O - Geas Energiewacht

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
FYGI-Frank-1

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Frank Kroese Recruitment Consultant
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.