Hanae Barbery

Recruitment Consultant

Hanae Barbary Fygi Header
Hanae_Recruiter_FYGI

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Leuk om kennis te maken. Ik ben Hanae, recruitment business partner in de regio Amsterdam. Mijn kracht binnen recruitment ligt bij sourcen. Een term die voor jou misschien (nog) onbekend is, maar voor mij geen geheimen meer kent! Sourcen betekent heel actief op LinkedIn potentiële professionals benaderen, tot de juiste match is gemaakt. En die match, die maak ik maar al te graag tussen professionals en opdrachtgevers. Dat alles voor iedereen zijn beste baan!

Zo werk ik met jou samen.

Ik ben helemaal thuis in cv-databases en sociale media. Door mijzelf te verplaatsen in de professional en een persoonlijke aanpak, activeer ik latent werkzoekenden om van baan te wijzigen. Zo weet ik de ideale medewerker te vinden en binden aan jouw bedrijf.

Ben jij op zoek naar jouw beste baan? Ik bekijk graag samen de mogelijkheden. In ons gesprek sta jij centraal. Jij vertelt, ik luister en samen komen we tot nieuwe inzichten. Ik adviseer jou over nieuwe kansen en mogelijkheden. Ik help je graag in jouw zoektocht!

Mijn skills en expertise

Skills

Sourcen

Headhunten

LinkedIn

Employer branding

Branches

Office

Finance

IT

Sales & Marketing

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Review opdrachtgevers

Hanae is een uitermate open, lieve, prettig en plezierige persoonlijkheid die met weinig woorden als professionele recruiter gedreven haar resultaten behaald en zogezegd haar “mannetje” staat, maar ook leergierig en nieuwsgierig zich in nieuwe werkdomeinen verdiept om daarna de juiste kandidaten te recruiten hiervoor.

Edgar Antonio Plasa
CEO Payplaza

Ik heb Hanae door de jaren heen als opdrachtgever maar ook als adviseur leren kennen als een zeer fijn, enthousiast en leergierig persoon. V.w.b. de verweving van kandidaten, voor zowel vast als flex, is Hanae zeer gedreven in het bereiken van resultaten en op een zeer vrolijke en correcte wijze, communiceert uitstekend daarbij en zowel naar potentiële kandidaten als naar haar opdrachtgever en stel zich daarbij op alle fronten als een senior recruitment professional op. Wij hebben de samenwerking met Hanae als uiterst nuttig en ook zeer plezierig ervaren en doen dat overigens nog steeds.

Jeroen Mensinga
CEO - ICQ-Groep B.V.

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Hanae_Recruiter_FYGI

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Hanae Barbery Recruitment Consultant
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.