Harm Verwey

Recruitment business partner

Harm_Verwey

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Hi! Ik ben Harm

Welkom! Ik ben een ervaren headhunter en recruiter met een groot netwerk in de IT-sector. Ik zet graag succesvolle stappen, letterlijk en figuurlijk. Want mijn gezonde verslaving is wandelen, wel 10.000 kilometer in anderhalf jaar.

Als verbinder doe ik niets liever dan de juiste professionals actief benaderen, om de perfecte match te maken voor jouw organisatie. Ik ben helemaal thuis in de wereld van werving en selectie. Naast de IT behoren sales en office-profielen ook tot mijn expertise. Laten we samen in gesprek gaan en van jouw probleem mijn uitdaging maken!

Harm_Verwey_zzp_foto

Zo werk ik met jou samen

Als je op zoek bent naar een recruiter met enthousiasme, prestatievermogen, innovativiteit en inlevingsvermogen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Met mijn kennis van zowel hard- en software services en diensten, weet ik de profielen te vinden waar jouw organisatie naar zoekt. Slimmer werken en resultaten boeken, daar ga ik voor.

Om dit nog sneller te realiseren heb ik mij aangesloten bij Fygi. Met de kennis van het netwerk van meer dan 70 recruiters, het platform van Fygi en alle tools die daarbij horen, ga ik voor de beste resultaten.

Mijn opdrachtgever krijgt een recruiter die door zet en altijd 100% inzet toont. Duidelijke afspraken worden gemaakt en zo waarborgen we kwaliteit voor beide partijen.

Skills

Headhunter

Sourcer

Groot IT netwerk

Wervingscampagnes

Branches

Office

IT

Sales

Marketing

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek jouw beste baan.

Schrijf je in
Harm_Verwey

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Harm Verwey Recruitment business partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.