Jade Knoppert

Recruitment Business Partner

Fygi_Jade
Jade_Recruiter_FYGI

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Een dertiger die houdt van positieve energie, enthousiasme en gezelligheid. De sportschool zie ik graag van binnen, ook padellen vind ik leuk. Maar bovenal spendeer ik mijn tijd graag met mijn gezin. Ik hou van werken! Soms weet je precies wat je wilt worden, maar soms vindt de ideale baan jou. Dat was bij mij het geval. Zonder enige aansluitende studieachtergrond of werkervaring ben ik terecht gekomen in de maritieme sector.

Op zowel de service- als de salesafdeling heb ik bijna tien jaar werkervaring erop zitten en zodoende ook mijn kennis en netwerk opgebouwd. Het is een harde mannenwereld, waar ik mij met flair staande in weet te houden! Hierna kwam ik in aanraking met de recruitmentwereld, wat mij tot mijn eigen verbazing, veel interesse trok. Ik werd enthousiast van het verbinden van professionals en organisaties en het bleek mij ook ontzettend veel energie te geven. Ik wil niets anders meer en zet graag mijn talenten, netwerk en vaardigheden voor jouw bedrijf in.

Fygi_Jade

Zo werk ik met jou samen.

Als recruitment business partner kijk ik niet alleen naar de functiebeschrijving, maar ook naar de professional en de organisatie. Zo maak ik de beste match. Ik ben toegewijd aan het vinden van de juiste medewerkers en het opbouwen van langdurige relaties met mijn opdrachtgevers.

Hoewel de maritieme sector traditioneel gezien als een mannenwereld wordt beschouwd, geloof ik dat vrouwen hier zich ook thuis kunnen voelen. Ik voel mij hier als een vis in het water. Daarbij is het belangrijk om diversiteit en inclusiviteit te stimuleren in de maritieme sector en daar draag ik graag aan bij. Het is prettig om te feedback te horen van opdrachtgevers en zo voor de beste samenwerking te gaan. Ik ben goed in het aanpassen van mijn communicatiestijl aan de voorkeuren van elke stakeholder. Verder ben ik in staat om kalm te blijven onder druk en problemen snel en effectief op te lossen. Mijn doel is dat jouw wervingsproces soepel verloopt en alle partijen tevreden zijn met het resultaat.

In mijn werkwijze komen mijn kenwaarden erg naar voren! Loyaliteit, partnership en respect. Dit gecombineerd met humor en enthousiasme maakt mij een fijne partner binnen recruitment. Heb jij een vraagstuk? Laten we deze samen in kaart brengen.

Skills

Procesoptimalisatie

Sourcen

Headhunting

Recruitmentstrategie

Branches

Maritieme industrie

Aandrijftechniek

Machine- en apparatenbouw

Mechanical engineering

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Jade_Recruiter_FYGI

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Jade Knoppert Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.