Jan van der Laan

Recruitment consultant

Fygi-Jan Van Der Laan
Fygi-Jan Van Der Laan

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Hoi, ik ben Jan

Een nuchtere noorderling die zijn afspraken nakomt.

Mijn perfecte werkdag zit vol diversiteit en afwisseling. Ik houd van een uitdagende, complexe opdracht: De juiste persoon vinden voor een positie die moeilijk te vullen is. Wanneer zowel opdrachtgever als kandidaat meer dan tevreden is met de plaatsing.

Die lastigere opdrachten in de branches data, digital en e-commerce zijn een grote motivatie voor mij. Het geeft me voldoening wanneer ik lastige vacatures vul. Al helemaal wanneer dat in korte tijd lukt, met een passende kandidaat.

Een selectie van opdrachtgevers waar ik met succes werving en selectie opdrachten heb ingevuld: Decathlon, Aldi, Wehkamp, Omoda, Solera Nederland, ElectroWorld, van Uffelen, BusinessBase, Duca del Cosma, Acture, Kleertjes.com, Rsult ERP, i4F, DPG media, Yelflow en meer.

Fygi-Jan Van Der Laan

Zo werk ik met jou samen

“Je moet achter je werk kunnen staan.” Dat is het motto waar ik achter sta. Daarom bied ik ook 3 jaar garantie op een plaatsing.

Zo weet zowel klant als kandidaat dat ik altijd ga voor de beste match. Ligt een opdracht buiten mijn specialisme? Dan help ik de opdrachtgever aan een andere recruiter uit mijn netwerk, die zich in dát onderwerp specialiseert.

Een kandidaat krijgt binnen 48 uur antwoord en een opdrachtgever krijgt een wekelijkse terugkoppeling.

Ik ben open in mijn communicatie en houd de lijntjes kort. Met mij weet je wat je kan verwachten.

Skills

Blinkt uit in complexe opdrachten

Klantcontact & evaluatie

Integriteit, service & garantie

Netwerker die zijn netwerk effectief inzet

Branches

E-Commerce

Data

Digital

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Met Jan’s persoonlijke aanpak en gedrevenheid onderscheidt hij zich van de vele recruiters waarmee ik heb gewerkt de afgelopen jaren. Jan kijkt verder dan een CV, hij zoekt naar een perfecte match van enerzijds de kwaliteiten maar zeker ook de match van de kandidaat binnen de bedrijfscultuur. Een totale match is zijn uitgangspunt. Daarnaast heb ik als zelfstandig ondernemer jaren met Jan samengewerkt in diverse commerciële settings. Altijd was Jan een echte doelgerichte professional die geen uitdaging schuwde maar daarbij nooit het menselijke aspect uit het oog verloor!

Erik van de Donk
CCO - CYS-Group

Jan is een zeer gewaardeerde collega. Hij is gretig en volhardend. Als Jan denkt dat het anders kan of moet dan zal hij zich enorm inzitten om het voor elkaar te krijgen. Zijn jarenlange kennis van retail, markting en data zorgen voor zijn succesvolle netwerk. Hij weet waar hij over praat en laat niet los tot de juiste match is gemaakt. Jan zorgt dat er op basis van vertrouwen succesvolle en duurzame samenwerkingen ontstaan. Hij is positief kritisch, waar nodig en spreekt zich uit als hij denkt daarmee het verschil te kunnen maken. Jan gaat voor gelijkwaardige samenwerking die aan zijn kwaliteitsnorm voldoen, omdat hij alleen de beste kandidaten voor zich wil winnen. Van Jan kan je een eerlijk verhaal verwachten, geen poeha, maar Hollandse nuchterheid.

Iris Kamp
Interim recruitment collega

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Fygi-Jan Van Der Laan

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Jan van der Laan Recruitment consultant
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.