Jeffrey Trubendorffer

Recruitment Business Partner

Fygi_Jeffrey
Jeffrey_Recruiter_FYGI-3

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Leuk om vast kennis te maken. Ik vertel je graag meer over mij en mijn werkwijze als recruitment business partner. Je gaat mij al snel herkennen aan mijn toegankelijke, empathische en doorzettende karakter. Met mijn ondernemende en reislustige geest geniet ik samen met mijn gezin van het leven. En ik ben altijd nieuwsgierig naar anderen, hun verhaal én wat ik voor ze kan betekenen.

Ik vind het fantastisch om de puzzel te leggen tussen bedrijven en professionals en de verbindende factor te mogen zijn. Techniek en IT zijn mijn thuis, en denk daarbij aan werktuigbouwkunde/ elektrotechniek met een kruisbestuiving daarin. In mijn (werk)leven wil ik impact maken door anderen te helpen op het gebied van carrière en hun volgende stap. Maar ook steek ik graag mijn handen uit de mouwen voor de wereld om mij heen. Zo ben ik altijd op zoek en bezig met wateroplossingen voor kleine rurale gemeenten in Paraguay. Een missievol bestaan leiden, dat is mijn doel. Je kunt je vast voorstellen dat bedrijven met hun eigen duurzame missie mij aanspreken.

Fygi Jeffrey

Zo werk ik met jou samen.

Als recruitment business partner kun je bij mij terecht voor interim opdrachten en werving en selectie aanvragen binnen mijn branchegebieden. Door mijn jarenlange opgebouwde kennis en expertise is mijn andere drijfveer, naast professionals aan hun beste baan te helpen, bedrijven begeleiden bij procesoptimalisatie en het opzetten of verbeteren van hun recruitmentafdeling. Wanneer we samenwerken, breng ik eerst jullie organisatie en de stakeholders in kaart. Samen analyseren we het recruitmentvraagstuk. Hierna kom ik met een voorstel welke we met elkaar bespreken, om na akkoord direct te starten en door te pakken. Je kunt goed onderlegde adviezen verwachten en stabiele stakeholdermanagement.

Niet alleen zijn jullie als bedrijf en opdrachtgever bij mij in goede handen, ook de professional mag dit verwachten. Ik blijf betrokken in het gehele proces en kijk verder dan het cv alleen. Talenten zien en onbewust bekwame vaardigheden herkennen, dat is mijn specialiteit. Hierdoor weet ik slimme matches te maken tussen werkgever en werknemer. Ik ga graag het gesprek aan om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Skills

Procesoptimalisatie

Headhunten en sourcing

Opzetten recruitmentafdeling

Strategiebepaling

Stakeholdermanagement

Branches

IT

Techniek

Werktuigbouwkunde

Elektrotechniek

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Jeffrey_Recruiter_FYGI-3

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Jeffrey Trubendorffer Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.