Jet van der Veen

Recruitment Business Partner

Fygi_Jet
Fygi Jet van der Veen

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Ik ben eigenaar van The Recruiter. Met mijn bedrijf verander ik de manier waarop werknemers en werkgevers elkaar vinden. Mijn missie is een passende, duurzame relatie tot stand te brengen tussen opdrachtgever en professional.

Ik ben een netwerker en verbind graag mensen aan én met elkaar. En communiceer hierdoor op alle diverse niveaus als gesprekspartner. Dit doe ik op een open, betrokken, directe en doelgerichte manier.

Fygi Jet

Zo werk ik met jou samen.

Bij elke professional weet ik in kaart te brengen wat de kwaliteiten zijn. Hiermee kunnen ze in hun kracht gezet worden. En krijgen ze echt hun beste baan, ze worden blij van wat zij doen. Het netwerk wat ik in de jaren heb opgebouwd, zorgt ervoor dat ik zowel professionals als opdrachtgever gemakkelijk aan elkaar weet te verbinden. Daarbij kan ik snel boven tafel krijgen wat mijn gesprekspartner zoekt en nodig heeft.

Door mijn brede en diepe interesse weet ik van toegevoegde waarde te zijn binnen meerdere facetten van recruitment. Geef mij een doel en ik ga ervoor! Chaos vind ik het fijnste wat er bestaat omdat ik dan mijn vaardigheden in de praktijk kan brengen. Dus zoek je structuur en overzicht? Dan help ik je graag verder. Waar je mij voor kunt bellen:

 

  • Werving en selectie
  • Interim recruitment
  • Recruitment marketing
  • Employer branding
  • Content marketing
Skills

Onboarding

Recruitment Planning

Headhunten / Sourcen

Employer Branding

Arbeidsmarktcommunicatie

Loopbaancoaching

LinkedIn

Teksten

Branches

IT

Sales & Marketing

Executive Search

Productie & Logistiek

Bouw

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Ik werk samen met deze opdrachtgevers

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Fygi Jet van der Veen

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Jet van der Veen Jet van der Veen
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.