Joni Bergmans

Fygi Joni Bergmans
Joni Bergmans

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Hoi, ik ben Joni.

Professionals en bedrijven ondersteunen in het ontdekken én ontplooien van talent. Dat doe ik het allerliefst als freelance recruiter en hr-consultant. Dankzij mijn ruime werkervaring als coach, trainer en recruiter, heb ik een stevig commercieel inzicht verworven met sterke sociale vaardigheden.

“Iedereen zijn beste baan”, dit is de missie van Fygi. Toeval? Want het is ook die van mij. Daarbij heb ik oog voor de huidige medewerkers in organisaties. Waar kan het efficiënter én zitten de medewerkers op hun plek? Want mensen die in hun kracht staan zijn productiever. Ze beleven méér werkplezier en zijn hierdoor duurzaam inzetbaar.

Fygi-Joni

Zo werk ik met jou samen.

Als werkgever wil je dat je werknemers gelukkig zijn, hun werk goed doen zodat jouw business goed blijft draaien en het liefst zo lang mogelijk bij je blijven. Mijn doel als recruiter gaat verder dan alleen de ideale match vinden. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat deze match blijft en dat jouw medewerkers gelukkig zijn en blijven?

Ik combineer authenticiteit en empathie met een proactieve aanpak. Gezien mijn ervaring beschouw ik dit als mijn sterkste troeven en kan je me voor volgende zaken contacteren:

✅ Van a tot z recruitment
✅ Coaching van soft skills
✅ Interim en werving & selectie

Ben jij een professional en wil jij een nieuwe uitdaging? Ik ontdek graag samen met jou wat de dingen zijn die jou drijven en waar je energie van krijgt! Laten we samen op zoek gaan naar jouw beste baan. Leuk om binnenkort kennis te maken. Stuur mij gerust een berichtje!

Skills

Onboarding

Employer Branding

Assessments

Branches

Office

Sales & Marketing

Zorg

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van een team

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp hr professionals. Zo weet je zeker dat je voorop loopt.

Training & coaching

Jouw Fygi hr professional is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Nieuwe tools & technologie

Hr professionals van Fygi gebruiken moderne tools.

Review van opdrachtgever

Haar enthousiasme, vrolijkheid en aanstekelijke drive maken van haar een gedroomde collega. Joni kan als geen ander mensen motiveren, ze bezit het talent om het beste uit iedereen te halen en doet dit op een heel natuurlijke, ongedwongen manier. Trainingen, workshops, meetings, ... zijn nooit saai als Joni faciliteert, een verademing in de meeste meeting rooms! Tegelijk zit er natuurlijk ook een serieuze, zakelijke kant aan deze commerciële duizendpoot: je kan altijd op Joni rekenen, ook als het eens moeilijk gaat. Ze verliest nooit het uiteindelijke doel en 'the bigger picture' uit het oog en probeert toch met ieders wensen rekening te houden. Every company needs a Joni! Wat ga ik samenwerken met deze topper missen ...

Davy Leus
Account Manager - Liqui Moly

Joni, een heel inspirerende coach die met veel bezieling je talenten mee helpt ontwikkelen. Ze heeft veel kennis en vaardigheden binnen coaching. Daardoor kan ze je echt naar een hoger niveau tillen. Bedankt voor de zeer fijne samenwerking die we steeds hebben gehad, ik neem dan ook alles wat ik geleerd heb met me mee.

Jamie Colman
Administratief Assistent - Loket Migratie

Fygi (collega Joni) heeft ons enorm vooruitgeholpen met de diverse recruitmenttools, maar vooral ook met de actuele kennis en zeer goede vaardigheden om de beste professionals uit de markt te halen voor onze organisatie. In een periode waarin wij geen eigen corporate recruiter in huis hadden, heeft Joni ons met een aantal collega's van FYGI geholpen het recruitmentproces verder te professionaliseren en een flink aantal vacatures succesvol in te vullen. Wij hebben Joni ervaren als een zeer fijne collega, heel energiek en daarmee ook heel goed aangesloten op de dynamiek in onze organisatie. Ze is altijd op de hoogte van wat er speelt, is een zeer prettige gesprekspartner en schakelt snel.

Nicole Janssen
HR-manager - Nedlin

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Joni Bergmans

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Joni Bergmans Recruitment Consultant
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.