Jonthy Bredewoud

Recruitment Business Partner

Jonthy Header
Jonthy Fygi Zzp

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Als recruiter met een passie voor recruitment en een ondernemende instelling, is mijn motto: “Gas erop! Rammen.” Mijn kernwaarden zijn openheid, enthousiasme en resultaat. Opdrachtgevers zullen deze waarden herkennen in mijn werkwijze, waarbij ik uitdagingen aanga en risico’s durf te nemen om de juiste kandidaten te vinden.

Met meer dan 5 jaar ervaring, waaronder het bemiddelen van 300 installatietechnische medewerkers, ben ik ervan overtuigd dat ik succes zal blijven boeken in zowel de technische als de logistieke sector. Ik sta bekend om mijn persoonlijke benadering en mijn vastberadenheid om resultaat te behalen. Bovendien heb ik het vermogen om onvindbare, schaarse medewerkers uit hun huidige posities te halen en hen te begeleiden naar nieuwe kansen.

Zo werk ik met jou samen.

Recruitment draait om echte connecties maken. In een wereld waarin recruitment vooral online gebeurt, stap ik ook graag in de auto om echt persoonlijk contact te leggen. Een goede binnenkomer? Langsgaan bij een professional die ik al ken. En daar worstenbroodjes en broodjes gehaktbal uitdelen. Hierdoor verbind ik met mijn doelgroep, geef mijn kaartje en haal hier veel successen uit.

In het verleden heb ik binnen 2 jaar, een bedrijf van 40 monteurs laten groeien naar 90 monteurs. Tools als LinkedIn en mijn persoonlijke netwerk, gebruik ik vooral om succes te behalen en zet deze graag in voor jouw bedrijf.

Strijden om de beste talenten voor jouw bedrijf!
Strijden en scoren, dat is mijn doel. Ik werk nauw samen met opdrachtgevers om vacatures en de bedrijfscultuur te begrijpen en creatieve ideeën te bedenken om kandidaten aan te trekken. Mijn benadering van kandidaten is persoonlijk en met humor, wat leidt tot betrokkenheid en response.

Past jouw opdracht in het plaatje?
Mijn ideale opdracht ligt binnen de werving en selectie voor installatietechnische bedrijven, waarbij ik me richt op leidinggevende functies, werkvoorbereiding, projectleiding en meer. Ik ben er trots op dat ik kwaliteit lever en resultaat behaal, en werk het liefst met opdrachtgevers die deze mindset delen.

Kortom, mijn aanpak is gebaseerd op inlevingsvermogen, snel schakelen en ‘no cure no pay’. Waar anderen stoppen met zoeken naar de perfecte match, ga ik door. Samen met mijn opdrachtgevers zet ik volle bak in op resultaat. Gewoon doen, daar draait het om!

Mijn skills en expertise

Skills

Headhunten

Branchekennis

360-recruitment

Spreekt taal van de techneut

Enthousiasmeren van professionals

Branches

Werktuigbouwkunde

Electrotechniek

Civiele techniek

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Jonthy Fygi Zzp

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Jonthy Bredewoud Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.