Jurassic Copra

Recruitment Business Partner

Jurassic Header
Jurassic Copra

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Mijn specialisatie ligt binnen projectrecruitment, het aanpakken van onverwachte uitval binnen recruitmentteams, het bevorderen van diversiteit en inclusie, en kostenbeheersing. Met 7 jaar ervaring bij Randstad heb ik ruime ervaring van vacatureplaatsing tot aanbiedingen aan professionals, procesoptimalisatie en projectwerving.

Tijdens onze samenwerking geef ik proactief updates over de voortgang en focus ik op de kerntaken. Je kunt van mij verwachten dat ik betrokken ben bij het team, opensta voor feedback en zowel positiviteit als rust meebreng. Of je nu een MKB, start-up of groot bedrijf bent, met mijn expertise ben ik de ideale recruitmentpartner voor iedereen die op zoek is naar de perfecte match in de arbeidsmarkt. Laten we samenwerken voor het beste resultaat!

Jurassic Fygi

Zo werk ik met jou samen.

Voor mij is er niets mooiers dan mensen te helpen aan een nieuwe, passende baan en opdrachtgevers te voorzien van de beste medewerker. Het luisteren naar de verhalen, achtergronden, carrières en keuzes van mensen boeit mij enorm. Ik geloof dat dit cruciaal is bij het matchen van professionals met de juiste rol.

Ik ben gespecialiseerd in projectrecruitment, het aanpakken van onverwachte uitval binnen recruitmentteams, het bevorderen van diversiteit en inclusie, en kostenbeheersing. Mijn ideale opdracht omvat een mix van operationele, tactische en strategische taken: van (project)recruitment van a tot z, het voeren van sollicitatiegesprekken, het begeleiden van processen tot het adviseren van hiring managers en het digitaliseren van processen.

Enkele kernwoorden die mij typeren:

  • Verantwoordelijk: ik zeg wat ik doe, en doe wat ik zeg. Je kunt op mij rekenen.
  • Positief: mijn enthousiasme is aanstekelijk en ik draag bij aan een goede werksfeer.
  • Leergierig: nieuwsgierig van aard, pik ik snel dingen op en ben altijd bereid om te leren. Zoals het gezegde gaat: “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”, wat mijn leergierigheid perfect weerspiegelt.

 

Wanneer ik aan een opdracht begin, duik ik diep in de organisatie. Ik maak veel aantekeningen, leer graag de belangrijkste mensen kennen en plan momenten met hen in. Ik analyseer het huidige landschap van de organisatie en stel duidelijke doelen: waar willen we naartoe en wanneer zijn we tevreden?

Zet vandaag de 1e stap naar onze samenwerking!
Laten we in gesprek gaan en samen jouw vraagstuk in kaart brengen.

Skills

Sourcing

Screening van professionals

Candidate Journey

Strategisch advies

Aanpassingsvermogen

Branches

Finance

Office

HR

Marketing

Commercieel

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Jurassic heb ik zo ontzettend snel zien groeien. Toen hij bij randstad begon heb ik van dichtbij gezien wat een geweldige mensgerichte, doelgerichte en gedreven persoon hij is. Hij staat altijd open voor een goed gesprek en weet op deze manier klanten en kandidaten op de juiste manier te helpen. Hij verliest daarbij het uiteindelijke doel zeker niet uit het oog. Voorzie je Jurassic van feedback dan zie je dat hij hier gelijk iets mee doet en snel stappen maakt. Ik zou zo weer met hem willen samenwerken!

Anja Leber
Senior Recruiter

Jurassic is een fijne sparringpartner. Hij blijft altijd rustig en weet een duidelijk beeld te schetsen van de hulpvraag. Aan de hand van doorvragen en informatie uit de markt, ontwikkelt hij in samenspraak een actieplan. Als iets niet mogelijk is, hoor je het. Als er kansen liggen, probeert hij ze te grijpen. Met zijn ruime ervaring in HR, sales en recruitment in verschillende branches en marktgebieden een echte specialist!

Milan Hoek
Operationeel Manager - Randstad

Met Jurassic heb ik drie jaar met heel veel plezier en succes samengewerkt! Hij is positief, sterk in verbinding maken, gedreven en resultaatgericht. En misschien wel het belangrijkste: een hele fijne collega!

Aart Schaarlo
Manager Franchise

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Jurassic Copra

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Jurassic Copra Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.