Just van Alkemade

Recruitment Business Partner

Just van Alkemade

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Mijn missie is talent en organisaties samenbrengen. Na jarenlang als recruiter met succes in de bouw- en technieksector in dienstverband te hebben gewerkt, heb ik de stap gezet naar het ondernemerschap. Als echte sourcer heb ik zin om een flinke uitdaging aan te gaan.

Mijn focus ligt op de logistiek, sales en HR, en ik ben beschikbaar voor zowel interim- als werving en selectie opdrachten. Met mijn uitgebreide kennis en netwerk in deze sectoren kan ik snel en efficiënt de juiste kandidaten voor jou vinden. Laten we samenwerken om jouw uitdagingen helder in kaart te brengen en aan te pakken!

Just Alkemade Fygi

Zo werk ik met jou samen.

Mijn aanpak is eenvoudig maar effectief: ik kijk verder dan alleen vaardigheden en ervaring. Ik focus bij professionals op drijfveren, ambities en de vraag of ze passen binnen de bedrijfscultuur. Met deze benadering bereik ik keer op keer het gewenste resultaat.

Mijn passie is het creëren van winnende situaties: het helpen van professionals bij het vinden van hun droombaan en zorgen dat werkgevers tevreden zijn met hun nieuwe teamleden.

Win-win-win: werkgever, professional en ik
Ik heb een belangrijke rol gespeeld in de uitbreiding van een start-up in de uitzendbranche, gericht op de bouw- en technische sector. Binnen 3 jaar groeide het bedrijf van 80 naar 350 medewerkers, waarbij ik actief betrokken was bij het aantrekken van nieuwe vakmensen. Ook voor jouw organisatie kom ik graag het verschil maken!

✔ Ik traceer en verbind je direct met topkandidaten
✔ Ik help je om als werkgever op te vallen en professionals aan te trekken
✔ Ik ben proactief en maak gebruik van de nieuwste wervingsstrategieën
✔ Ik optimaliseer het wervingsproces, bespaar kostbare tijd en middelen
✔ Ik bouw krachtige, blijvende werkrelaties die jouw organisatie naar succes leiden

Tijd voor jouw recruitment!
Met passie voor recruitment en oog voor talent, kijk ik ernaar uit om als onafhankelijke recruiter samen jouw recruitmentuitdagingen onder de loep te nemen en grote stappen te zetten. Wacht niet langer en kies voor deskundige hulp van mij als recruitment business partner.

Skills

Headhunten

Acquisitie en relatiebeheer

Effectieve gesprekken voeren

Sparpartner

Branches

Logistiek

Sales

Office

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Just van Alkemade

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Just van Alkemade Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.