Kai Bosma

Recruitment Consultant

Kai Header
Kai_Recruiter_FYGI-1 (1)

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Als recruitment consultant hou ik van snel resultaat waarin de kwaliteit gewaarborgd blijft. Inmiddels heb ik 9 jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling, welke voornamelijk in de (petro)chemische, olie en gas industrie liggen. Daarnaast heb ik ervaring met het succesvol opzetten van teams bij verschillende bedrijven. Daardoor heb ik kennis van verschillende rollen, zoals Rec2Rec en back office taken. Dit betekent dat ik breed inzetbaar ben!

Gedreven, doelgericht en resultaatgericht, daar kun je mij aan herkennen. Het verkopen van een toffe baan is een vak apart. Want dat is eigenlijk wat je doet met een vacature hoopvol online zetten. Laat dit precies mijn expertise zijn waar ik jou mee kan helpen!

Kai-Profielpagina-Horizontaal-1.jpg

Zo werk ik met jou samen.

Open en transparant, dat is mijn manier van werken. Talenten vinden en binden voor jouw organisatie is wat mij energie geeft. Daarbij denk ik graag mee over de uitdaging die er ligt en wat hier exact voor nodig is. Met mijn kennis, ervaring en resultaatgerichte aanpak streef ik naar het maken van de perfecte matches.

Het belangrijkste doel voor jou is het aantrekken van nieuwe talenten voor je organisatie. Maar zonder een duidelijk plan, zal het lastig zijn om dit te bereiken. De oplossing? Haal een ervaren en gemotiveerde recruiter in huis. Met mij als recruitment expert, kun je erop vertrouwen dat er volop aandacht is voor wat jij het belangrijkst vindt: het succesvol werven van nieuwe medewerkers.

Visie op recruitment
Hoewel ik dus extreem resultaatgericht ben, geloof ik heilig in iemand oprecht helpen aan een volgende baan, in plaats van iemand snel plaatsen om maar te ‘scoren’. Daarbij is kwaliteit uiterst belangrijk voor mij. De bedrijfscultuur, het team, de functie en de (soft skills van de) professional, alles moet op elkaar aansluiten voor het grootste succes!

WhatsAppen of bellen
Mijn telefoon zit nog nét niet vastgelijmd aan mijn hand. Bellen, dat doe ik de hele dag door met opdrachtgevers en nog meer met professionals. Mijn opgebouwde netwerk is dan ook groot, welke ik graag voor jou inzet. Laten we samen jouw recruitmentvraagstuk verkennen!

Mijn skills en expertise

Skills

Acquisitie en relatiebeheer

Searchen en matchen

Doelgericht met focus

Onderhandelen

Zelfvertrouwen en lef

Branches

Sales

(Petro)chemie

Olie, gas (on & offshore)

Energy

Rec2Rec

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Dear Colleagues, and all my network connections. I would like to recommend Mr. Kai Bosma from BlueSta. He is always available and always present to solve any problems. I really appreciate working with Kai. Do not hesitate to contact him for any need in terms of recruitment.

Jean-Claude Demaria
HSE Superintendent

It’s honour and pleasure to work under management of Mr. Kai: nowadays it’s quite difficult to find such professional, responsible and loyal person, who willing to help and assist 24/7. Hope that people will learn his approach to his job, to the tasks which needs to be done.

Oleg Dikushyn
Captain SDPO - MNI Offshore fleet

Ik werk samen met deze opdrachtgevers

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Kai_Recruiter_FYGI-1 (1)

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Kai Bosma Recruitment Consultant
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.