Loek Jacobs

Recruitment business partner

Loek_Jacobs_Fygi_zzp_Header
Proflefoto_Loek_Jacobs

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Hi! Ik ben Loek: Recruitment business partner.

Als je net een stapje extra wilt zetten voor je klanten en professionals, levert dit de mooiste resultaten en samenwerkingen op!

Na mijn ervaring op een groot kantoor in Amsterdam, heb ik twee jaar geleden de stap gezet om mijn eigen bedrijf in de recruitmentwereld op te zetten. Ik had een doel om met mijn gedreven, betrouwbare en resultaatgerichte benadering van recruitment een grote toegevoegde waarde te leveren voor zowel klanten als professionals.

Door mijn samenwerkingen binnen zowel multinationals, Mkb’s en startups in combinatie met de branches IT, Techniek en Online Marketing ben ik allround, maar houd ik nog steeds een sterke focus en specialisme. Ik bijt me graag vast in complexe vacatures en stop niet totdat deze naar tevredenheid is ingevuld.

Als volwaardig en betrouwbare gesprekspartner voor zowel (hoger)management als ondernemers, denk ik mee over de juiste invulling van vacatures, maar andere personeel /organisatie gerelateerde vraagstukken zijn mij ook zeker niet vreemd. Ik beweeg me makkelijk binnen bedrijven, breng een goede dosis enthousiasme, positiviteit en humor met mij mee. De commitment die ik steek in mijn bedrijf krijgen klanten, maar professionals ook zeker terug. Het gaat uiteindelijk ook altijd om de match tussen alle partijen. Dit krijg je alleen maar voor elkaar door altijd een stapje extra te lopen en je afspraken na te komen.

In mijn meest recente samenwerking met een innoverende startup heb ik met de eigenaar een plan gemaakt om te kijken hoe we het personeelsbestand verder door te ontwikkelen, zodat het product in 2024 de markt kan betreden. Dit heeft geresulteerd in zes bemiddelingen van senior engineers, die het laatste zetje zullen moeten geven. Dit zijn projecten waar ik veel energie en voldoening uit haal.

Loek Jacobs_zzp_Fygi

Zo werk ik met je samen

Een samenwerking zie ik écht als partnership. Dit houdt in dat ik mezelf niet alleen richt op de invulling van een vacature, maar op een samenwerking voor de lange termijn. Ik wil achterhalen wat de cultuur van het bedrijf is en met welke persoonlijkheden ik te maken heb. Op deze manier kan ik beoordelen welke professionals een mooie carrière in het verschiet hebben bij het bedrijf en waar ze het beste mee geholpen zijn. Daarvoor kom ik langs en voer ik de benodigde gesprekken. Een indruk van de werksfeer zegt veel meer dan een vacature op papier.

Klanten

Ik begrijp als geen ander hoe moeilijk het als bedrijf is om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Een lang openstaande vacature kan leiden tot een te hoge werkdruk, het uit moeten stellen van opdrachten en het mislopen van omzet. Dit moet ten alle tijden voorkomen worden en daarom is een juiste samenwerking van essentieel belang. In een samenwerking breng ik mijn kennis van de arbeidsmarkt mee en zorg ik voor mijn persoonlijke, betrouwbare, toegankelijke en resultaatgerichte benadering dat we tot de juiste uitkomst komen. Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit en ben bereikbaar op de momenten dat het voor mijn klanten uitkomt.  Ik bijt me vast in complexe vraagstukken, zet altijd een stapje extra en zorg dat onze samenwerking tot een succes wordt volbracht. Waar anderen stoppen, ga ik altijd door.

Professionals

Voor professionals probeer ik een zo goed mogelijke gesprekspartner te zijn om je aan de best mogelijke vervolgstap te helpen. Ik begrijp dat het niet makkelijk is om je vervolgstap te bepalen en ik breng daarom je graag samen met jou je wensen in kaart. We kijken verder dan je CV en je opleidingsniveau, want wat jij als persoon in zijn totaliteit meebrengt, dat is pas écht belangrijk.

Skills

Headhunten

Recruitmentstrategie

Sparringspartner

Recruitment marketing

Branches

IT en tech

E-commerce

Online marketing

Gerelateerde managementfuncties

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Proflefoto_Loek_Jacobs

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Loek Jacobs Recruitment business partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.