Malou van Veen

Recruitment Business Partner

Malou van Veen Header
Profielfoto_Malou_eigenbeeldmateriaal300-2

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Werk is meer dan een baan en recruitment is meer dan simpelweg het selecteren van een cv.

Met meerdere jaren in recruitment heb ik mijn hart verloren aan het MKB. De passie en de drive zijn zonder meer aanstekelijk. Gooi daar korte lijnen en een oplossingsgerichte instelling bij op en je hebt een cocktail van mogelijkheden. Met mijn kennis en expertise zal ik alles op alles zetten om altijd hoge kwaliteit te bieden. Door met aandacht en toewijding de samenwerking aan te gaan besparen we tijd en energie en zorgen we dat jij je volledig kan richten op jouw corebusiness! En met alle technologieën die door Fygi binnen handbereik liggen zijn onze mogelijkheden eindeloos.

Zo werk ik met jou samen.

Word jij mijn opdrachtgever? Dan is mijn doel jou ontzorgen, de recruitmentkosten verlagen en het proces verbeteren. Zo gaan we niet alleen voor een goede match, maar ook voor kundige nieuwe collega(‘s) waar je van op aan kan en waar je een duurzame relatie mee kan opbouwen.

Ben jij een professional en op zoek naar jouw beste baan? Ik help je hier graag bij! Ik ben van mening dat een goede werkgever het beste in je naar boven haalt. Ik help jou in het vinden van dié werkgever, daar waar jij je beste baan hebt!

Alles om mijn missie te bereiken: opdrachtgever en professional aan elkaar verbinden, zodat jullie samen de grootste bergen kunnen verzetten! Dit alles doe ik op mensgerichte, creatieve en informele wijze. Vanuit het hart.

Skills

Employer Branding

Arbeidsmarktcommunicatie

Schrijven van teksten

Workshops

Persona's

Branches

Office

Marketing

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Malou is met recht een recruitmentspecialist te noemen! Met veel energie en gedrevenheid gaat ze aan de slag met jouw wervingsvraagstuk. Ze neemt je mee in de arbeidsmarktontwikkelingen (in het vak- en/of functiegebied) en wat die van ons vragen in de op te starten procedure of campagne. Je krijgt gericht advies op proces en op inhoud, maar ook in de balans tussen wat we van de kandidaat vragen en wat we deze te bieden hebben. Malou heeft een eigentijdse manier van (vacaturedrafts) schrijven en van benaderen. Aan alle kanten heeft dit geholpen in de procedure om een nieuwe talentvolle collega te vinden voor OOZ. Ik kijk terug op een fijne samenwerking met Malou!

Tessa van Belle
HR-adviseur bij OOZ

Malou heeft ons geholpen bij het opzetten van onze werving voor de zoektocht naar inside sales medewerkers. Enkele toelichtingen op het gezochte profiel waren voor Malou voldoende om te begrijpen naar welk type kandidaat wij op zoek waren. Malou begreep onze doelstellingen en begeleidde ons met relevantie. Een goede basisrelatie stelde ons in staat een goede werkrelatie op te bouwen. Malou luisterde naar al onze verzoeken en opmerkingen. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.

Martine Debremaeker
Aanbestedingskalender

Ik werk samen met deze opdrachtgevers

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Profielfoto_Malou_eigenbeeldmateriaal300-2

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Malou van Veen Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.