Marco van den Berg

Recruitment Consultant

Marco van den Berg Header
Marco zzp Fygi

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Welkom op mijn Fygi-website! Als (interim) recruiter stel ik mij graag aan je voor. Mijn naam is Marco, een echte Groninger. Vandaar die noordelijke nuchterheid! Mijn motto: “doe wat je zegt en draai er niet omheen”.

Je kunt mij herkennen aan mijn soepele interactie met andere mensen. Ik weet dan ook snel vertrouwen te winnen, waarbij eerlijkheid en transparantie voorop staan. De juiste puzzel leggen tussen professional en organisatie, man wat leuk!

Vanuit de commercie heb ik meters gemaakt in de uitzendwereld, loopbaanbegeleiding, beroepskeuze-advies en capaciteitsmanagement. Met mijn kennis en ervaring mag ik nu dagelijks doen wat ik het allerleukste vind: recruitment.

Met mijn positieve zin ben ik gedreven om professionals aan hun beste baan te helpen! Als (interim) recruiter voel ik mij deel van een organisatie als de verbinder tussen de professional en de hiring-manager. Om deel te mogen zijn van iemands spannende sollicitatieproces is fantastisch om te doen.

Marco Fygi

Wat ik voor jou kan betekenen

Voor een opdrachtgever

Als vaste medewerker van Fygi help ik graag met de vraagstukken die je hebt en fungeer hierbij als centraal punt. Daarnaast breng ik je graag in contact met ons landelijke netwerk van recruiters. Nieuwsgierig! Want ik ben benieuwd wat er speelt binnen jouw organisatie.

Voor een professional

Waar word jij nou écht gelukkig van? Wat drijft je en wat is jouw koers? Zoals je merkt sta jij centraal in onze gesprekken. Samen kijken we verder dan alleen jouw werkervaring en gaan we op zoek naar jouw beste baan! Ik ga graag het gesprek met je aan. Weet je niet goed wat jouw volgende stap is? Voor een verhelderend assessment kun je ook bij mij terecht. Laten we snel kennis maken!

Mijn onderscheidend vermogen zit in mijn noordelijke nuchterheid: doe wat je zegt en draai er niet omheen. Ik ben recht door zee, sociaal bevlogen en betrokken. Neem gerust contact op en we schakelen snel samen!

Skills

Sourcing

Candidate journey verbeteren

Complexe profielen vinden

Arbeidscommunicatie

Branches

Office

Industrie

Finance

Marketing

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Marco wordt ten zeerste aanbevolen vanwege zijn vermogen om snel een connectie te maken met diverse stakeholders en zijn snelheid in het integreren binnen een organisatie. Hij voegt een persoonlijke touch toe met zowel goede als slechte grappen, en zijn creatieve social media posts en pakkende vacatureteksten trekken de aandacht. Marco heeft een indrukwekkende kennis van muziekfeiten, brengt een grote hoeveelheid energie mee en is volledig leidend in het recruitmentproces. Zijn persoonlijke benadering met sollicitanten en het snel een onderdeel worden van het team maken hem een uitstekende aanwinst voor elke tijdelijke of langdurige opdracht waar vacatures vervuld moeten worden.

Guus van Adrichem
Manager HR bij BVNG

Marco heeft mij zeer goed geholpen met het vinden van meerdere online marketing en dataspecialisten als corporate recruiter bij House of Covebo. Hierbij heeft hij het proces begeleid van het eerste contact tot de arbeidsovereenkomst. De samenwerking verloopt altijd vlot, positief en met een luchtige noot. Er is voldoende ruimte voor feedback en de mogelijkheid om te versnellen, zelfs bij moeilijk vervulbare vacatures. Aanrader!

Aico van Gogh
Digital Marketing Lead at House of Covebo

Met veel passie en humor gaat deze grootse vriendelijke Groningse reus op zoek naar de beste match voor jouw bedrijf. Waarbij hij de cultuur en sfeer heel graag eigen maakt en makkelijk de in- en externe relaties aan hem bindt. Voor degenen die Marco als recruiter binnen halen.. het is de meest mensgerichte recruiter die ik ken. De relatie en de juiste match is vele malen belangrijker dan het “plaatsen” of “scoren” zelf. Het is de lange termijn die er toe doet. Zeg nou zelf, dat is als werkgever in deze tijd toch goud waard?

Astrid Kamphorst
Manager HRM bij House of Covebo

Ik werk samen met deze opdrachtgevers

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Marco zzp Fygi

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Marco van den Berg Recruitment Consultant
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.