Martijn Jonk

Recruitment Business Partner

Martijn Jonk Header
Asef_FYGI_Recruiter

Gespecialiseerd in

Met mijn 13 jaar lange ervaring als eigenaar van een detacheringbureau in de techniek, haal je met mij een deskundig recruitment business partner in huis. Ik heb een groot netwerk in de techniek opgebouwd en een bak aan expertise, wat goed van pas komt als zelfstandig recruiter. Ja, na al die jaren voel ik nog steeds elke keer weer die kick, bij een succesvolle match.

Een win-win, de professional aan zijn beste baan helpen en de opdrachtgever tevreden met zijn nieuwe medewerker. Ik ga altijd voor goud en ben klaar om van toegevoegde waarde te zijn voor mijn toekomstig opdrachtgevers. Wil jij met mij het gesprek aan gaan? Ik kijk graag hoe ik jou personeelsprobleem kan oplossen.

Martijn Jonk Fygi

Zo werk ik met jou samen.

Mijn kracht ligt bij kandidaten werven binnen de techniek. Ik zet graag een extra stap voor jouw bedrijf. Dus heb jij de vraag: ‘hoe vind je in deze krappe markt personeel in de techniek’? Dan zit je bij mij goed. De regio waar ik voornamelijk actief zal zijn is in Groot-Amsterdam, provincie Noord-Holland. De branche waar ik me voornamelijk op focus is de techniek. Andere sectoren waar ik (in mindere mate) actief ben zijn de logistiek, schoonmaak, energie en administratie.

Door een duidelijke vacature-analyse op te stellen, wordt het vinden van de kandidaten gemakkelijker. Zaken zoals, bedrijfsstructuur- en strategie komen hierin aan bod. Na het opstellen van de vacature ga ik op zoek naar geschikte kandidaten via jobsearch of in mijn eigen netwerk. Kandidaten die aan de opgestelde criteria voldoen, nodig ik op gesprek uit voor een kennismaking/intake. Tijdens deze persoonlijke gesprekken probeer ik te achterhalen of het een juiste match is. Indien kandidaten geschikt zijn dan plan ik een sollicitatiegesprek bij het bedrijf in. Tijdens dit gesprek kan ik, wanneer gewenst, ook aanwezig zijn. Na dit gesprek volgt een snelle terugkoppeling. Laten we een kop koffie drinken om jouw vraagstuk te bespreken!

Ben jij een professional in de technieksector én toe aan jouw volgende baan? Ik kijk graag samen met jou waar je kwaliteiten liggen. Om zo tot jouw beste baan te komen. Stuur mij gerust een berichtje om te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen.

Skills

Headhunting

Recruitment

Branchekennis van de techniek

Selectie- en screeningvaardigheden

Ambassadeur voor jouw bedrijf!

Stakeholdermanagement

Branches

Techniek

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Asef_FYGI_Recruiter

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Martijn Jonk Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.