Mathijs Walbeek

Recruitment Business Partner

Mathijs Walbeek Header
Mathijs Walbeek

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Met mijn jarenlange ervaring als recruiter in specialistische en schaarse rollen, heb ik al veel professionals en bedrijven geholpen met het maken van de juiste match. Mijn drive en doortastende aanpak zijn hierbij cruciaal geweest. Samen streven we naar succes, waarbij de perfecte match tussen professional en werkgever centraal staat.

Ik zet me 100% in om een succesverhaal te creëren en sta klaar om meerwaarde te bieden aan jouw organisatie. Sta jij voor een uitdagende recruitment opdracht? Laten we samen in gesprek gaan en er een succes van maken.

Zo werk ik met jou samen.

Met een scherpe blik en een passie voor het creëren van duurzame matches, ben ik iemand die altijd een stapje extra zet. Mijn aanpak is erop gericht om snel en zorgvuldig te handelen. Als geen ander begrijp ik de uitdagingen en druk die opdrachtgevers ervaren bij het vinden van het juiste talent in een competitieve markt. Daarom zet ik me in om niet alleen de juiste match te vinden, maar ook om het recruitmentproces voor jou zo soepel en stressvrij mogelijk te laten verlopen.

Na een gedetailleerde intake, waarbij ik het bedrijf, de afdeling en de vacature grondig leer kennen, duik ik met volle overgave mijn netwerk en de markt in. Het is mijn missie om het unieke verhaal van jouw organisatie te vertalen en kandidaten te enthousiasmeren voor een gesprek.

Mijn proactieve en transparante aanpak zorgt ervoor dat we samen de vaart erin houden, alles helder blijft en er geen verrassingen achteraf opduiken. Zo houd ik de vinger strak aan de pols en zit kort op de bal. Bij elke stap van het sollicitatieproces ben ik betrokken, vergaar ik informatie en maak ik eventuele vragen en twijfels direct bespreekbaar.

Voor mij staat een win-win situatie centraal, waarbij zowel de organisatie als de professional profiteert. Laten we samenwerken voor het beste resultaat! Bel mij voor een vrijblijvend gesprek.

Skills

Headhunten

Recruitment van a-z

Sourcing

Strategisch sparpartner

Procesoptimalisatie

Branches

Finance

Marketing

Sales

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Mathijs Walbeek

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Mathijs Walbeek Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.