Noortje Mocking

Recruitment Business Partner

Noortje Mocking Header
Noortje Mocking

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Met Noortje is hét bureau voor recruiters, accountmanagers en salesmanagers binnen scale-up organisaties. Ik begeleid je bij het bewandelen van jouw carrièrepad of ondersteun je tijdens de zoektocht naar de ideale professional. Heb jij de drive om het verschil te maken?

Anderen verrijken met inzichten en advies maakt mij blij, ik krijg er energie van en ik ben dankbaar dat ik mijn passie ook in mijn werk kwijt kan. Dat gun ik iedereen! Ik ontmoet verschillende mensen en mag verdiepende gesprekken voeren om ontwikkelingen en groei van anderen te stimuleren. Dan sta ik echt ‘aan’ en voel ik mij erg gelukkig. Mijn werk geeft voldoening en plezier, omdat ik mag bijdragen aan andermans werkgeluk. Deze pure ontmoetingen met mensen en organisaties die graag verder willen komen, zorgen ervoor dat ik streef naar een duurzame match.

Bewandel met Noortje jouw ideale carrièrepad.

Noortje Fygi

Zo werk ik met jou samen.

Je kunt rekenen op mijn enthousiasme, transparante manier van communiceren en betrokkenheid. Jouw (werk)geluk staat voorop en ik verheug mij op onze kennismaking!

Zoek je een enthousiaste professional om het team te versterken? Of zoek je een functie waardoor je uitgedaagd wordt om verder te komen dan waar je nu staat? Laten wij elkaar inspireren en voel je vrij om in gesprek te gaan met mij om van jouw droombaan werkelijkheid te maken. Ik ga graag de verbinding aan om de juiste match te realiseren!

Skills

Onboarding

Headhunten / Sourcen

Employer Branding

Branches

Sales & Marketing

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgever

Noortje krijgt zeker mijn aanbeveling voor iedereen die op zoek is naar talent in Nederland. Niet alleen is haar aanpak professioneel en goed georganiseerd, maar ze probeert oprecht zowel de klant als haar potentiële professionals te begrijpen om ervoor te zorgen dat ze zeker is van de potentiële match voorafgaand aan de eerste kennismakingen. Ze draagt dezelfde zorg en respectvolle professionaliteit gedurende de rest van het hele proces. Ik heb ervaring met Noortje als professional en als ‘hiring manager’ (en tijdens een periode waarin het algemeen moeilijk was om goede professionals te vinden).Voor beide kanten van het recruitmentproces kun je uitstekend bij haar terecht. Bij Aeromon blijven we zéker met haar werken!

Lucien Moolhuizen
Aeromon

I believe in the power and the magic of sincere human connection and being in contact with Noortje throughout the years as freelance PA, made me realize how she stands out in exactly that; connection. Next to her expertise as recruiter and consultant ofcourse! Noortje you rock! Many thanks for everything! I know you’ll keep on doing great, now and in the future! #gonoortje

Rolinca

In de zomer van 2020 heb ik Noortje leren kennen omdat wij op zoek waren naar een nieuwe collega. Haar enthousiasme en oprechtheid zorgden er voor dat er gelijk een prettig contact was. Dankzij haar vakkundigheid, haar eerlijkheid, maar vooral ook het meedenken en het altijd beschikbaar zijn voor advies en overleg, hebben wij een fijne nieuwe collega kunnen aannemen. Bedankt Noortje en veel succes!

Grytsje

Ik werk samen met deze opdrachtgevers

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek jouw beste baan.

Schrijf je in
Noortje Mocking

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Noortje Mocking Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.