Renee Knook

Recruitment Business Partner

Renee Knook

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Als recruitment business partner is mijn passie het verbinden van professionals aan bedrijven. Kwaliteit staat voorop. Met een frisse blik, strategie en creativiteit weet ik oplossingen op maat te maken voor jouw organisatie. Ik ben een gedreven recruiter en ga altijd voor een gouden match. Dit betekent dat de professional aansluit op jouw bedrijfscultuur. Zoek je een deskundige recruiter? Laten we in gesprek gaan. 06 – 207 494 75 of renee.knook@fygi.nl

Zo werk ik met jou samen.

Grote kans dat je wel eens gedacht hebt ‘goede mensen zijn moeilijk te vinden’, maar kunnen deze professionals jouw organisatie wel vinden? Laten we bouwen aan jouw werkgeversmerk en zorgen voor behoud van de medewerkers. Mijn ervaring ligt binnen de finance en momenteel breid ik dit uit naar de techniek en office.

Waarvoor je mij kunt benaderen:

  • Interim recruitment
  • Werving en selectie
  • Employer branding

Wanneer ik mij voor jouw organisatie inzet vind ik het belangrijk om jullie eerst goed te leren kennen. Een juiste match is niet puur en alleen het passende profiel vinden, een nieuwe werknemer moet ook binnen de bedrijfscultuur passen.

De inzet van marketing voor recruitment is belangrijk, toch hebben veel bedrijven hier nog geen aparte strategie voor. Door jullie arbeidsmarktcommunicatie goed onder de loep nemen en aan te scherpen, helpt dit werkzoekenden te overtuigen dat jouw bedrijf de juiste match is.

Ik bijt me vast in mijn opdrachten en ga door tot dat ik er alles uit heb gehaald. Je kunt dus volledige inzet verwachten en een professionele aanpak. Bel gerust om te ontdekken wat ik voor je kan betekenen.

Professional
Ben jij als professional op zoek naar de baan waar je elke werkdag met plezier naartoe gaat? Daar help ik je graag bij. Door jou te leren kennen brengen we je ambities en krachten samen in kaart. Hierbij kijk ik verder dan je cv. We ontdekken waar jij echt energie van krijgt. Ik begeleid je in het gehele sollicitatieproces.

Ja, ik wil graag contact met je opnemen. Leuk! Bel gerust en een WhatsAppje of een mailtje is ook voldoende. Net wat jij fijn vindt.

Skills

Employer Branding

Arbeidsmarktcommunicatie

Sourcen/Headhunten

Teksten

Branches

Finance

Office

Techniek

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Renee Knook

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Renee Knook Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.