Richard Berwald

Recruitment business partner

Richard_liggend
Richard Fygi profiel

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Hoi, ik ben Richard!

“You miss 100% of the shots you don’t take. – Michael Scott”

Met bijna decennium aan ervaring als freelance recruiter in zowel Nederland als België, ben ik gepassioneerd over het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven. Mijn persoonlijke slogan is: “You miss 100% of the shots you don’t take. – Michael Scott.” Dit weerspiegelt mijn overtuiging dat kansen grijpen en risico’s nemen essentieel zijn voor succes in de recruitmentwereld. Mijn ‘why’ draait om het creëren van succesvolle samenwerkingen die zowel kandidaten als bedrijven vooruithelpen.

Drie kernwaarden die mij typeren zijn commitment, fun en privacy & technology. Commitment betekent dat ik me volledig inzet voor elke opdracht, wat resulteert in sterke, langdurige relaties met zowel kandidaten als opdrachtgevers. Fun zorgt ervoor dat ik met enthousiasme en energie werk, wat een positieve impact heeft op mijn omgeving en de werkcultuur bevordert. Privacy & Technologie benadrukt mijn focus op het beschermen van persoonlijke gegevens en het gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals kunstmatige intelligentie, om het wervingsproces te optimaliseren.

In mijn carrière heb ik verschillende successen geboekt. Zo heb ik bijvoorbeeld bij MessageBird in slechts drie maanden tijd een volledig nieuw kantoor in Dublin gevuld met salesmensen. Daarnaast ben ik medeverantwoordelijk geweest voor het recruitment succes bij Capgemini binnen de afdeling PBS (Package Based Solutions), nadat het wervingsproces daar een tijd stil had gelegen. Met de steun van Fygi ben ik klaar voor de volgende stap in mijn carrière en kijk ik ernaar uit om samen te werken met bedrijven die op zoek zijn naar een toegewijde, ervaren en innovatieve recruiter.

 

Richard Fygi header

Zo werk ik met jou samen

Mijn aanpak in recruitment is resultaatgericht en persoonlijk, gericht op het succesvol aanwerven van nieuw personeel, zowel op freelance basis als via werving en selectie. Met de kracht van het netwerk van Fygi en gebruik van geavanceerde AI-technologie, bied ik opdrachtgevers de perfecte match tussen kandidaat en functie.

Ik help organisaties door snel en effectief gekwalificeerd talent te vinden dat niet alleen voldoet aan de functie-eisen, maar ook perfect binnen de bedrijfscultuur past. Door mijn ervaring en toewijding lever ik hoogwaardige kandidaten, waardoor bedrijven kunnen groeien en hun doelen bereiken.

Mijn focus ligt op de IT-sector, HR-recruitment en Executive Search, waarmee ik diverse posities invul in Nederland en België. Dankzij het uitgebreide netwerk van FYGI en tools zoals een grote database aan kandidaten, Jobdigger voor marktanalyses en een ondersteunende marketingafdeling, voeg ik extra waarde toe aan mijn klanten.

Ik heb succesvolle projecten afgerond, zoals het snel vullen van een nieuw kantoor voor MessageBird en het revitaliseren van het wervingsproces bij Capgemini. Door mijn transparante communicatie, waarborging van vertrouwelijkheid en consistente kwaliteit, neem ik bezwaren over kosten en betrouwbaarheid weg.

Ik krijg energie van het zien groeien van bedrijven dankzij de juiste aanwervingen en streef er altijd naar om de best mogelijke kandidaten te leveren. Laten we samenwerken en uw team versterken met het juiste talent!


Mijn diensten:
  1. Freelance Recruitment: Als freelance recruiter bied ik mijn diensten aan om uw wervingsproces te ondersteunen. Ik werk tijdelijk binnen uw organisatie om snel en effectief de juiste kandidaten te vinden.
  2. Werving en Selectie: Grondige werving en selectie om permanente medewerkers te vinden die naadloos binnen uw organisatie passen.
  3. IT-sector Recruitment: Specialisatie in het vinden van IT-professionals die de technologische behoeften van uw bedrijf vervullen.
  4. HR-recruitment: Het vinden van HR-experts die uw personeelsbeleid versterken en optimaliseren.
  5. Executive Search: Identificatie en werving van top executives die uw leiderschapsteam versterken.
Skills

Operationeel Recruitment (recruitment van A tot Z)

Processen opzetten

Headhunting

Strategisch Recruitment

Implementeren ATS systeem of Tooling

Branches

Technologie

Human resources

Overheid

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Het was een groot genoegen om met Richard samen te werken toen hij bij MessageBird was. Met transparante communicatie en duidelijke doelen heeft hij ervoor gezorgd dat ik geweldige gesprekken kon voeren met potentiële medewerkers. Ik wens hem het allerbeste in zijn toekomstige uitdagingen!

Bob M. van Ierland
AI Product Manager - Trengo

Richard heb ik leren kennen als een gedreven en professionele recruiter die begrijpt waar de organisatie behoefte aan heeft en welke vorm van samenwerking passend is voor de beste resultaten. Ervaren in het recruitment vak weet hij zich in te leven in de expertise van de gevraagde profielen en via de juiste kanalen nieuwe medewerkers aan te trekken. Richard heeft regie op het gehele recruitment proces van werving & selectie tot en met offer & hiring. Als persoon is hij een zeer prettige en betrokken collega die ondanks zijn interim status graag gezien binnen het team en 'one of us' is.

Lijnske Boogaarts
Recruitment Manager - Capgemini

Richard is een gedreven professional. Een man van zijn woord, en met geweldige on-target scores. Een echte senior specialist, het is niet voor niets dat hij de maximale tijd bleef. We zouden hem zonder twijfel opnieuw vragen.

Sebastiaan Hameetman
Recruitment Team Lead - Capgemini

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Richard Fygi profiel

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Richard Berwald Recruitment business partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.