Riëtte van de Burgt

Recruitment Business Partner

Riëtte Header
Riette

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Vraag een ondernemer wat zijn belangrijkste bedrijfsmiddel is, en hij of zij zal ongetwijfeld antwoorden: mijn mensen. En dat werkgeluk voor mensen heel belangrijk is, is ook geen geheim! Dit is precies waarom ik doe wat ik doe. Ik geloof in de waarde van werk. Het zorgt ervoor dat je je verder kunt ontwikkelen, als organisatie maar zeker ook als mens. Ik heb ruim 22 jaar ervaring in recruitment en breng veel expertise in de vakgebieden Finance, HRM, Sales en Office.

Voor mij is het opbouwen van een relatie essentieel voor een goede en succesvolle samenwerking. Ik ben niet alleen recruiter maar ook sparringpartner, arbeidsmarktspecialist en verbinder. Zo maken we samen van jouw recruitmentvraagstuk geen punt!

Riëtte Fygi

Zo werk ik met jou samen.

Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid ga ik het gesprek aan, neem ik de tijd om te luisteren, verbind ik vraag en aanbod en zet ik recruitmentprocessen op of optimaliseer deze. In combinatie met een enorme brok aan enthousiasme los ik jouw recruitmentuitdaging graag op zodat we samen ons doel bereiken. Voor jou als opdrachtgever betekent dit dat ik je kan ondersteunen bij diverse recruitmentvraagstukken:

✔ Interim recruitment (zowel sourcen als het opzetten of optimaliseren van recruitmentprocessen)
✔ Recruitmentmarketing en Arbeidsmarktcommunicatie
✔ Werving & selectie

Als jij mij als professional vertelt waar je gelukkig van wordt, dan neem ik de tijd om te luisteren zodat we samen die ene baan gaan vinden waar jij blij van wordt. Ik gun jou wat ik zelf ervaar: een baan die helemaal bij je past en waar je iedere dag weer blij van wordt!

Neem gerust contact met me op! Of leer me alvast wat beter kennen door mijn profiel te bekijken. www.recruitpunt.nl/

Mijn skills en expertise

Skills

Strategische werving

Procesoptimalisatie

Wervingscampagnes

Stakeholdermanagement

Headhunting

Arbeidsmarktspecialist

Functieprofielen

WO

HBO

MBO niveau 4

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Als manager bij Breman Woningbeheer heb ik voor het invullen van een aantal vacatures mogen samenwerken met Riëtte. Ik heb haar leren kennen als zeer kundig, professioneel en gedreven. Zij is tijdens het werven van de juiste professional persoonlijk betrokken en attent. Dit alles zie je terug in haar contacten met de opdrachtgever en professional . Ik kijk terug op een prettige samenwerking en kan Riëtte van harte aanbevelen in de zoektocht naar de juiste professional.

Esther Langerak
Manager Staff Planning

Wij hadden de eer en het genoegen Riëttes eerste opdrachtgever te zijn in haar rol van zelfstandig interim recruiter! Riëtte is in staat snel een beeld te vormen van de opdrachtgever en de gewenste profielen. Versterkt door het netwerk van FYGI leidt dit al snel tot de selectie en screening van de nodige geschikte kandidaten. Riëtte heeft ons inmiddels meerdere malen helpen bemiddelen op het personele vlak en ik vertrouw erop dat wij nog vaker een beroep op haar skills mogen doen. Ze is overigens ook erg aardig!

Krijn Hoogland
Controller EMEA & APAC

Bedankt voor de nieuwe inzichten, frisse ideeën en jouw positiviteit! Jouw advies is erg waardevol.

Elina Rol-van Benthem
Communicatiemanager

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Riette

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Riëtte van de Burgt Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.