Roos Alberink

Recruitment Business Partner

Roos Header
Roos

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Zit je met een lastige vacature die maar niet gevuld raakt of misschien met een team dat niet compleet is? Sinds 2006 los ik dit soort uitdagingen succesvol op. Vertrouwen en eerlijkheid staan bij mij hoog in het vaandel. Voor professionals ben ik een toegankelijke gesprekspartner, dit zorgt ervoor dat ik goed in kaart kan brengen wat een passende volgende baan kan zijn.

Ik vind het waanzinnig interessant wat software developers kunnen bouwen, heb een zwak voor systeem- & applicatiebeheerders. Daarnaast ben ik graag in gesprek met IT-managers over hoe zij een team aansturen en de IT regelen in hun bedrijf. Maar ook opdrachten en vacatures binnen de tech en data spreken mij aan. Ben jij op zoek naar een recruiter die het regelt? Iemand die jouw organisatie gauw leert kennen, een groot netwerk heeft binnen jouw branche en gemakkelijk verbinding legt met professionals? That’s me! Laten we kennismaken.

Roos

Zo werk ik met jou samen.

Een open gesprek, helder advies en een scherpe blik. Ik ben er niet alleen om je te helpen de juiste mensen te vinden, maar ook om te zorgen dat ze naadloos passen binnen de cultuur van je bedrijf. Dat leidt tot een langere en meer vruchtbare samenwerking. Hoe ik dat doe? Door persoonlijk langs te komen op jouw kantoor, de sfeer te proeven en echt te begrijpen wat jouw bedrijf als werkgever uniek maakt.

Je kunt op verschillende manieren met mij samenwerken: voor interimprojecten of voor het werven van medewerkers op werving- en selectiebasis. Mijn aanpak is altijd persoonlijk. Ik geloof dat een goede match begint met een goed begrip van zowel de professional als de opdrachtgever. Heb jij een start-up of een scale-up in de IT? Laat mij je helpen bij het uitbreiden van je team, maar ook je werkgeversmerk sterker op de kaart zetten.

Werken met mij betekent dat je een recruiter in de arm neemt die verder kijkt dan een cv en een functieomschrijving. Ik neem de tijd om jouw bedrijf echt te leren kennen en streef naar een duurzame match.

Uiteraard krijg ik de meeste energie van een professional die een contract aanbod accepteert en mij hiervoor bedankt. Daar doe ik het voor. Happy candidates = happy customer = happy recruiter. Ik maak graag de cirkel compleet. Jij hebt een uitdaging, en ik de oplossing. Laten we kennismaken!

Mijn skills en expertise

Skills

Sourcen

Professioneel enthousiasmeren

Headhunten

360-recruitment

Sollicitatieproces-expert

Branches

IT - infrastructuur

IT - development

Tech

Data

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Roos

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Roos Alberink Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.