Ruth Tolhuijs

Recruitment Consultant

Ruth_Profielfoto (1)

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Hoi! Ik ben Ruth.

Een consultant die recruitmentsystemen (ATS) implementeert, een community voor surfende vrouwen runnen en sollicitatiecoaching. Dat is wat ik doe. Het lijkt nogal uiteenlopend he? Maar dat is niet zo. Wél als je denkt in de ouderwetse kaders van werk, maar als je denkt in werken vanuit jouw kernwaarden, zie je de rode draad.

Mijn rode draad, bestaand uit mijn belangrijkste kernwaarden, is:

  • Verbinden – ik verbind surfende vrouwen via Surfgirlsnl en ik verbind mensen in organisaties door de implementatie van een goed recruitmentsysteem waarin samengewerkt wordt (een ATS). Zelf zoek ik de verbinding op door aangesloten te zijn bij Fygi.
  • Innovatief – ik houd van vernieuwen en groeien. Deze passie zet ik in voor mezelf in de vorm van persoonlijke ontwikkeling en voor organisaties die bereid zijn de stap van reactief naar proactief recruitment te maken.
  • Vrijheid – leven vanuit jouw kernwaarden dus. Need I say more? Mijn sollicitatiecoachees weten nóg beter wat ik hier mee bedoel.

Zo werk ik met jou samen.

Jouw doel als werkgever is mijn doel, namelijk ervoor te zorgen dat jij de juiste persoon op de juiste plek hebt werken. Als er A gezegd wordt en B bedoeld wordt, dan kan ik dat naar boven halen.

Authenticiteit is de sleutel tot een succesvolle samenwerking, want als we de moed hebben om onszelf te zijn, bereiken we met elkaar het meest. Hier ben ik van overtuigd en dat laat ik graag terugkomen in alles wat ik doe.

Mijn kracht ligt bij passende kandidaten werven, arbeidsmarktcommunicatie succesvol inzetten voor jouw organisatie en het bedenken en uitvoeren van creatieve oplossingen. Ik zet graag een extra stap voor jouw bedrijf. De bedrijven die los willen laten om verder te komen, spreken mij het meeste aan. Dat wil zeggen, open staan om nieuwe ideeën en adviezen te implementeren.

Fygi meerwaarde
Werken vanuit de kracht van samen: doordat ik aangesloten ben bij Fygi, kan ik gebruik maken van een groot netwerk van recruiters. Dit platform geeft mij faciliteiten op het gebied van recruitmentmarketing, technologie, business development, training en coaching. Zo kan ik mijn werk nóg beter uitvoeren. Directe meerwaarde dus, voor mijn opdrachtgevers!

Skills

Sollicitatiecoaching

Procesoptimalisatie

Content

Branches

Generalist

Zorg

Onderwijs

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Ruth_Profielfoto (1)

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Ruth Tolhuijs Recruitment Consultant
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.